Zmajevi kod gradonačelnika Imamovića

Spread the love
Rental Travel

Načelnik Općine Tuzla, Jasmin Imamović, sa saradnicima, u petak, 15. 08. 2014.  godine, primio je selekciju muške košarkaške reprezentacije Bosne i Hercegovine, koja će drugu kvalifikacionu utakmicu za Eurobasket u Španiji 2015. godine, odigrati u tuzlanskoj dvorani “Mejdan”.

Reha Centar

Sekretar košarkaškog saveza Bosne i Hercegovine, Harun Mahmutović, zahvalio se na prijemu te istakao da reprezentativci u Tuzli imaju odlične uvjete za rad i da se nada da će Mejdan u nedjelju biti ispunjen do posljednjeg mjesta.

Selektor reprezentacije, Duško Ivanović, zahvalio se Tuzlacima na srdačnoj dobrodošlici, te  je kazao da je Tuzla poznata po odličnoj košarkaškoj publici, koje se sjeća još iz igračkih dana.

bh zmajevi

Načelnik Imamović čestitao je Sekretaru košarkaškog saveza, selektoru i reprezentativcima Bosne i Hercegovine na pobjedi u prvom susretu kvalifikacija, te se zahvalio predstavnicima Košarkaškog saveza  na odluci da se drugi susret kvalifikacija odigra u Tuzli. Načelnik je u svoje, i u ime svih građana Tuzle poželio pobjedu našim košarkašima u nedjelju, u tuzlanskom Mejdanu.

AKTUELNO.BA

Komentari

Komentara