Životna filozofija svakog horoskopskog znaka!

Rental Travel

Da li su vam primarni ljubav ili karijera i koji je vaš osnovni životni moto?

Reha Centar

Ovan
Ovnovi cijene individualnost, nezavisnost i potrebu da budu ono što jesu. Ni nadređeni, ni partner ne smiju da im govore šta bi trebalo da rade ili kako da se ponašaju u određenim situacijama. Ovnovi su najnezadovoljniji ako su prisiljeni da se uklope u neke norme. Žele da ih drugi vole onakve kakvi jesu i ne pristaju na kompromise. Stoga je njihov moto: biti!

Bik
Najvažnije im je da zadrže ono što im pripada. Bikovi naporno rade na svakom poslu kojeg se prihvate. Kad nešto postignu i ostvare, to ne žele ni sa kim da podele. Najvažnije im je pravo na posedovanje. Praktičan su i prizeman znak, te su zbog toga odlični radnici. Nisu pohlepni jer ako se bore za svoja prava, bore se i za prava svojih kolega, ali kad jednom ostvare nešto u materijalnom smislu, smatraju kako imaju potpuno i isključivo pravo na to. Svojih stvari se nikad ne odriču, ni zbog kakvih ciljeva, pa ni zbog ljubavi. Njihov moto je: imati!

Blizanci
Najvažnija im je sloboda mišljenja. Briljantni um njihova je ulaznica za svijet. U svojim mislima mogu da odu gde god požele, ali blizanci vole da se kreću svojim tempom. Ideje su im čarobne. Ako im neko kaže kako previše razmišljaju, kako bi trebalo da budu praktičniji ili da pogrešno gledaju na neku stvar, užasno će se uvrediti. Njihov moto je: misliti!

Rak
Najvažnije im je uživanje u svojim osećajima. Rakovi su spolja zabavni, ali iznutra jako nježni. Njihova osjećanja su privatna stvar i retko će vam priznati šta osjećaju, a kamo li da razgovaraju o njima. Najdraže im je kada mogu da uživaju ispunjeni svojim osjećajima. Njihov moto je:osjećati!

Lav
Najvažnija im je mogućnost da se uvek pokažu u najboljem svjetlu. Lavovi su najlepša, najhrabrija i najsnažnija stvorenja na zemlji. Međutim, moraju da imaju mogućnost da to pokažu i drugima. Mrze socijalna prava i vrlo im je važno da im niko ne oduzima njihov luksuz. Uvek moraju da budu u centru pažnje, a najžešće bi se borili kada bi im neko zabranio pravo na pokazivanje. Njihov moto je: željeti!

Djevica
Donošenje odluka njima je na prvom mestu. Djevice su analitičari solarnog sastava. Sposobni su da primete i najsitnije detalje, te im je vrlo važno da se baš njima da pravo da donesu konačnu odluku. Bore se za slobodu mišljenja, ali im je najvažnije da prikupe puno podataka, po mogućnosti od različitih izvora. Njihov moto je: analizirati!

Vaga
Najvažnije im je da ugode drugima i sebi. Ravnoteža ideja je prema Vagama idealno stanje. Vagama je neophodno pravo da upravo one odlučuju šta je najbolje. Nikad ne preteruju. Koliko se bore za sebe, bore se i za druge. Svako područje života im je jednako važno: posao, karijera i porodica. Njihov moto je: postići ravnotežu!

Škorpija
Najvažnije im je da dobiju ono šta i koga žele. Škorpije su najizdržljiviji horoskopski znak. Oni tačno znaju šta žele i mogu da podnesu dosta toga kako bi to i dobili. Misle kako zaslužuju upravo to i ako baš to nemaju, ne mogu biti potpuno sretni. Njihov moto je: zaslužiti!

Strijelac
Najvažnije im je da istražuju kako bi videli cijelu sliku. Strelci su obično spontani i rade ono šta žele. Njima je vrlo važna zabava. Ne vole ozbiljne teme, a u svaku situaciju pokušavaju da unesu humor. Ipak, sposobni su da vide dalje od drugih. Njihov moto je: vidjeti!

Jarac
Najvažnija im je svrsishodnost svega što ih okružuje. Oni imaju moć da iskoriste i pronađu svrhu u svemu oko sebe. Važno im je da mogu da vjeruju u ono u šta su odlučili da vjeruju. Nije im uvek lako, ali nikad se ne predaju. Njihov moto je: popraviti!

Vodolija
Najvažnija im je sloboda. Oni su originalni i pragmatični humanitarci. Često znaju da šokiraju, ali i inspirišu. Šta ne znaju ili im nije jasno, vrlo brzo nauče i shvate. Bore se za sve vrste sloboda i nikada nikoga ne osuđuju. Njihov moto je: znati!

Ribe
Najvažnije im je da slijede svoje snove. Ribe veoma cene i zahtijevaju slobodu misli i govora. Vizionari su i vrlo im je važno da mogu da slijede ono u šta vjeruju. Oduzmite im vjeru i to je kao da ste Ribu ostavili na suhom. Ribe vole da vjeruju kako smo svi na istoj strani. Njihov moto je: vjerovati!(cosmopolitan)

Komentari

Komentara