Zbog šale s ‘invalidom’, dobila zabranu vožnje na dvije godine

Rental Travel

Osim oduzimanja vozačke, 20-godišnjakinja je primorana i platiti troškove suda i kaznu u visini približno 14.000 kuna. Dobila je i četiri mjeseca policijskog nadzora te 12 mjeseci društveno korisnog rada.

Reha Centar

Maria Adams (20) iz britanskog grada Rokera dobila je zabranu vožnje na dvije godine zbog neumjesna šale s Nissan Jukeom i lažnim invalidom. Naime, 20-godišnjakinja je po garaži jednog trgovačkog centra brzo vozila automobil za kojim se ”šlepao” muškarac u invalidskim kolicima.

Događaj je šokirao malobrojne kupce koji su se, piše Sky News, u tom trenutku zatekli u blizini. Nakon što su se zasitili vozikanja, djevojka se odvezla iz garaže, a prijatelj izašao iz invalidskih kolica u vlasništvu trgovačkog centra i odšetao. Cijeli događaj snimile su sigurnosne kamere, a sutkinja je optuženoj poručila da je počinila ”glupost”.

Osim oduzimanja vozačke, Adams je primorana i platiti troškove suda i kaznu u visini približno 14.000 kuna. Dobila je i četiri mjeseca policijskog nadzora te 12 mjeseci društveno korisnog rada.

Ovdje možete pogledati snimku vožnje.

aktuelno.ba

Komentari

Komentara