Za nepovjerovati šta je izjavio Tomislav Nikolić u Beogradu

Rental Travel

Vojna parada u Beogradu u povodu 70. godišnjice oslobođenja Beograda i 100 godina od početka Prvog svjetskog rata počela je oko 16 sati uz paljbu topova, prenosi Blic. Uz zvukove Marša na Drinu, počasne artiljerijske paljbe i himne Srbije i Rusije na pozornicu su izašli predsjednici Tomislav Nikolić i Vladimir Putin. Tijekom parade čula se i poznata partizanska koračnica Po šumama i gorama, a parada je okončana također uz zvukove Marša na Drinu.

Reha Centar

Nikolić je prvi održao govor.

– Oduvijek su naši građani ponosni na svoju vojsku. Ne samo zato što je iznikla iz naroda, što je bila i ostala narodna, već i zato što nikada u svojoj vjekovnoj povijesti nije vodila osvajačke ratove, što junaštvom naših predaka, slavnim pobjedama u oba svjetska rata, u svjetsku povijest svoje ime upisuje uvijek na strani pravednika i pobjednika.

Današnjom vojnom paradom pozdravljamo modernog srpskog vojnika koji korača ponosan na nasljeđe svojih predaka, spreman da obrani svoje, odan misiji stabilnosti u regiji, miru u Europi i svijetu – rekao je Nikolić.

aktuelno.ba

Komentari

Komentara