VUČIĆ: Vodim Srbiju u budućnost!

Spread the love
Rental Travel

Predsednik Srpske napredne stranke Aleksandar Vučić zahvalio se na ogromnom poverenju građanima koje su pružili listi naprednjaka čime je ta partija u 25godišnjoj istoriji Srbije ostvarila najbolji rezultat.

Reha Centar

Spremni smo da mnogima pružimo ruku, da nikoga nećemo nipodaštavati zbog ovakvog rezultata, naprotiv, želimo da čujemo njihove ideje. Spremni smo za dijalog sa svim relevantnim političkim partijama – kazao je on.

Vučić je istakao da Srbija ima budućnost u kojoj će njena deca živeti mnogo bolje nego danas.

– Srbija će blisko sarađivati sa svim svojim prijateljima, nastaviće žestoku borbu protiv korupcije, a ovi izbori su pokazali nedvosmislenu većinu za sve to. Garantujem građanima da će već na polovini mandata nove Vlade videti dramatičan boljitak. Već narednih dana krećemo u posao – rekao je on i dodao da mnogi ljudi nikada ne dočekaju ovakav dan koji je on danas doživeo, ali da to predstavlja samo veću odgovornost za njega i da će sve raditi u interesu građana Srbije.

– Imaćemo oko 40 poslanika više nego što je potrebno za formiranje Vlade – rekao je on i dodao da će u nju pozvati i mnoge ljude koji nisu u stranci, kao i koalicione partnere.

Prema podacima naprednjaka na uzorku od 63% SNS je osvojio 49,9, SPS- 13,9, dok su prema tim podacima cenzus prešli samo još DS i NDS, a prema tim podacima koalicija oko naprednjaka je u Beogradu osvojila 46 odsto.

(D. Z.) TELEGRAF.RS

AKTUELNO.BA

 

Komentari

Komentara