Vrijeme je za prekid

Spread the love
Rental Travel

Koliko god željeli da naša veza funkcioniše i da se razlikujemo od ostalih parova, postoji vrijeme kada  osjećamo da nešto nije uredu, tužni smo a ne znamo tačno zbog čega. Sve to ukazuje na znakove koji „vrište“ da je vrijeme za prekida ali ih ne želimo čuti. Kako bi uspjela veza zbog koje ste osjećali leptiriće u stomaku i imali osjećaj da ste napokon našli osobu s kojom se odlično razumijete, trudite se da zaboravite to nešto što vam smeta. Popularni portal http://www.eros.ba/ navodi znakove zbog kojih bi trebali obaviti neugodni razgovor s partnerom.

Reha Centar

prekidi

Ne vidite zajedničku budućnost

Ako se ne vidite s tom osobom u daljoj budućnosti, nema smisla da trošite svoje i vrijeme partnera. Ukoliko je vi vidite, no vaš partner ne želi ni riječi izustiti o budućnosti, i to vam je prilično dobar znak da niste osoba za nju/njega. Bježite što prije i što dalje, jer ćete ostati sami i uplakani.

Nema komunikacije

Ovaj razlog bi možda trebao biti na prvom mjestu jer kada nestane komunikacije, malo toga vam ostaje u vezi. Prije ste non stop dobivali poruke ili pozive, i sami se javljali parneru, međutim sada se čujete samo kada treba da se vidite. Što se manje viđate, manje su šanse da ćete ostati zajedno. Ako jedva odvojite vrijeme za zajedničko druženje, vjerojatno je vrijeme da vezu privedete kraju. Još je gore ako partner uvijek ima nekog važnijeg posla. Očit je to znak da mu više niste toliko bitni. Komunikacija je ona koja održava ljubav i zajedništvo.

Ponaša se kao da vi niste bitni

Ukoliko svakodnevno kao usidjelica sjedite i čekate da vam se u zadnji tren javi kako bi dogovorio susret kad mu propadnu svi planovi, bježite glavom bez obzira. Osoba koja vas zaista želi napravit će mjesta u svom rasporedu za vas, i vi ćete vjerojatno biti prvi kojeg će pitati za planove nakon svojih obaveza.

Nema više seksa

Ukoliko ne prakticirate seksualne odnose, znak je da stvari idu nizbrdo jako velikom brzinom. Ni jedan problem nije nerješiv, pa tako i seksualna „suša“, ali ako ni jedan, niti drugi više nemate volje niti želje barem malo poraditi na tom području, to je definitivno jedan od valjanih razloga za prekid. Također, dosadan i otužan seks kako bi popunili vrijeme očiti je znak da ste se zasitili jedno drugog.

Svađa drugi oblik komunikacije

Veza se pretvorila u ratne bitke, i konstantno ste u suparničkom odnosu. Male mane koje su Vašem partneru prije bile simpatične sad su se pretvorile u stvari koje ne može smisliti, a sve što radite ide mu/njoj neopisivo na živce. Možete li zamisliti takav život?

Nema više ljubavi

Postali ste više prijatelji nego ljubavnici. Gajiš određene emocije prema svom partneru, ali one su daleko od onoga što bi se moglo nazvati ljubav. Vaši su životi krenuli u dva suprotna pravca i osjećaš kako bi svatko trebao krenuti svojim putem. Ne treba se bojati povući crtu ili samoće. Ostati u vezi samo zato da ne bi bili usamljeni znači biti s nekim iz krivih motiva.

 

Svjesni ste da je kraj ali ne slušate glas razuma

Nije vam više toliko bitno gdje je, s kim i što radi te kada ćete se ponovno vidjeti. Krenuli ste živjeti kao da te osobe više nema ili nije toliko bitna. Ne fali vam niti onda kada se ne vidite po nekoliko dana, a čak osjećate i olakšanje. Kao da ponovno možete disati. Ovo je najočitiji znak da je vezi došao kraj. Poslušajte glas u sebi i završite vezu dok ste još dobri jedno s drugim.

AKTUELNO.BA

Komentari

Komentara