Vremenska prognoza za naredna tri dana

Rental Travel

U nedjelju će u Bosni i Hercegovini doći do prolaznog naoblačenje sa zapada. U Bosni se očekuje kratkotrajan snijeg, a u nizinama i susnježica. Padavine će u ranim jutarnjim satima do sredina dana prebaciti sa zapada prema istočnim područjima. U Hercegovini bez padavina. Vjetar će biti slab sjevernog i sjeverozapadnog smjera. Krajem dana vjetar u skretanju na jugo. Jutarnja temperatura zraka većinom će se kretati između -4 i 1, na jugu zemlje od 2 do 6, a najviša dnevna temperatura zraka između 0 i 6, na jugu zemlje od 7 do 11 stupnjeva.

Reha Centar

U ponedjeljak će u Bosni biti umjereno do pretežno oblačno, a u Hercegovini pretežno vedro. Vjetar slab južnog i jugozapadnog smjera. Jutarnja temperatura zraka većinom će iznositi između -4 i 1, na jugu zemlje od 0 do 5, a najviša dnevna temperatura zraka između 5 i 10, na jugu zemlje od 10 do 14 stupnjeva.

U Utorak će u Bosni biti umjereno do pretežno oblačno, a u Hercegovini umjereno oblačno vrijeme. Vjetar slab južnog i jugozapadnog smjera. Jutarnja temperatura zraka većinom će iznositi između -4 i 2, na jugu zemlje od 1 do 6, a najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 6 i 11, na jugu zemlje do 14 stupnjeva, saopćeno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda BiH.

(Fena) – aktuelno.ba

Komentari

Komentara

Posted In: