Usvojen još jedan zakon protiv Bosnjaka i protiv državnosti BiH

Rental Travel

Dakle, u Skupstini BiH je usvojen još jedan zakon protiv Bošnjaka i protiv državnosti BiH. To znači da su Srbi dobili saglasnost “bosnjačkih” političara, koji su zanemarili upozorenja “1. Marta” protiv toga zločinackog zakona.

Reha Centar

Dakle, dok Izetbegović (a i ostali) toboze žestoko napadaju Dodika na rijecima, pored “bosnjackih” poslanika u Skupstini se usvajaju zlocinacki Dodikovi zakoni protiv povratnika. Znaci, Bosnjacima prazna retorika i to samo protiv Dodika, a ne i protiv RS-a, a RS-u djela kojima se jaca i RS i Dodik, i to na najvaznijem mjestu, u Skupstini BiH.

Republiku srpsku mozemo ukinuti mi Bosnjaci tako sto cemo prestati da usvajamo zakone u Parlamentu BiH kojima se RS legalizuje tj. kojima se krci put RS-u ka otcjepljenju od BiH. Daytonska BiH je vozilo koje vozi RS-a ka otcjepljenju, ali Bosnjaci i po Daytonu imaju pravo da stanu na kocnicu i zaustave to vozilo. A KADA ZAUSTAVIMO TO VOZILO, TO CE BITI KRAJ RS-a.

To znaci, kada jednom bosnjacki poslanici prestanu usvajati zakone kojima se daje sve vise ovlastenja RS-u, tj. kada RS shvati da nema nista od zavrsetka njihovog projekta, od otcjepljenja, tek tada imamo sansu da okrenemo situaciju u nasu korist, da pocnemo smanjivati nadleznosti entiteta i da eventualno vratimo nadleznosti BiH na cijeloj teritoriji BiH, kao sto je bilo za vrijeme Republike BiH. Ovako dok god glatko idu ka svome cilju moral cetnika je visok, kao i moral fasista do Staljingrada. Fasizam se hrani ekspanzijom. Bez ekspanzije i novih pobjeda na svome pohodu, fasizam se kopni i umire.

Znaci, nas jedini problem je izdaja, to sto nasi politicari nece da stanu na tu daytonsku kocnicu. A sto se tice presude za genocid ona je dovoljna da ukinemo RS, jer niko na svijetu ne moze pritiskati zrtve genocida da usvajaju zakone kojima se legalizuju rezultati genocida. Ta presuda nam daje za pravo da nagazimo kocnicu u daytonskom vozilu i zaustavimo put Republike srpske ka otcjepljenju od BiH.

Pise: Muhamed Borogovac

aktuelno.ba

Komentari

Komentara