Uskoro bajkerski party No1 na Balkanu

Spread the love
Menprom

Stiže prvi veliki party u godini u kojoj Sarajevo obilježava niz velikih godišnjica – Olimpic Winter Bikers Party MC Rajvosa. Doma mladih Skenderija bit će domaćin tradicionalno, 12-to po redu najvećeg zimskog bajkerskog partija na Balkanu, a termin je subota, 1. februar. Ove godine partiju je pridodat naziv ‘Olimpic’ jer je u februaru 2014 godišnjica najvećeg događaja iz zlatnog doba Sarajeva – ZOI ‘84.  Na partiju se očekuje veliki broj bajkera iz čitavog regiona ali i drugih gostiju koji u Sarajevo dolaze povodom velike godišnjice. Program je prilagođen velikoj godišnjici, tako da je glavna zvjezda večeri Mladen Vojičić Tifa sa svojim novim bendom; upravo je on, nakon uspješne karijere u nekoliko sarajevskih bendova, bio u vrijeme Olimpijade najveća vokalna zvijezda u bišoj Jugoslaviji, nastupajući na albumu „Kosovka djevojka“ grupe „Bijelo dugme“.  TiFA će na ovome koncertu predstaviti svoj novi album, ali i čitav dosadašnji muzički repertoar, a bajkeri će poželjeti da što prije Lipe cvatu i da se vozaju kao i lani.

Reha Centar

Na partiju će nastupiti bend Pero Defformero iz Novog Sada koji, zbog stila u kojem parodira folk muziku i spaja sa haevy metalom, ima svoje brojne sljedbenike u čitavom regionu i vrlo je omiljen kod bajkerske populacije. Kao gost ovoga benda, na koncertu će nastupiti i sarajevski gitarista Muris Varajić u pjesmi „Kauboj iz Bosne“. Party će otvoriti sarajevski high voltage bend  Snake Eater koji je nedavno svojim nastupom u zagrebačkom SKUC-u pokazao da je bend na koji bajkeri itekako mogu računati na svojim zabavama.

Organizatori „Sarajevodisk“  i moto klub „Rajvosa MC“ najavljuju i neka specijalna muzička iznenađenja u programu koja će se otkriti na samome koncertu. Svi bajkeri će imati besplatan ulaz, dok je za ostalu publiku cijena ulaza 10 KM, uz mogućnost grupne kupovine gdje će se davati veliki popust u cijeni. Za organizatore je  najvažnije da Dom mladih bude pun  i da MC Rajvosa održi tradiciju najboljeg bajkerskog partija na Balkanu ali i najluđeg zimskog partija u Sarajevu.

Olimpic Winter Bikers Party MC Rajvosa ima sve šanse da početkom februara i bude. Budite i vi dio ove bajkerske priče sa mirisom ‘olimpijade’.

–          Tifa

–          Pero Defformero

–          Muris Varajić

–          Snake Eater

–          Go.go plesačice

–          Specijalni gosti

Više infomacija uskoro na bh. i regionalnim medijima.

  AKTUELNO.BA

Komentari

Komentara

Posted In: