U Tuzli otvoren 6. Međunarodni simpozij savremene finansije i računovodstvo u kontekstu reformskih procesa u BiH

Rental Travel

 Danas u Tuzli je svečano otvoren 6. Međunarodni  Simpozij pod nazivom: “SAVREMENE FINANSIJE I RAČUNOVODSTVO U KONTEKSTU REFORMSKIH PROCESA U BOSNI  I HERCEGOVINI” koji organizuje edukativno-konsultantska kuća FINconsult. Riječ je o jednom od najvećih i najprestižnijih skupova finansijsko-računovodstvene i menadžerske profesije u BiH u 2018. godini. Na Simpoziju će svoje referate i profesionalna iskustva prezentirati više od 40 predavača iz: BiH, Hrvatske, Srbije, Crne Gore i regiona.

Rental Travel

Teme koje će biti aktuelizirane su od značaja i koristi za računovođe, revizore, finansijske menadžere, direktore, vlasnike preduzeća, članove upravnih i nadzornih odbora, članove odbora za reviziju, interne revizore, procjenitelje, inženjere na poslovima upravljanja kvalitetom i uvođenja standarda, kao i sve zaposlene u privatnom i javnom sektoru na knjigovodstveno-računovodstvenim, finansijskim i menadžerskim poslovima.

FINconsult i Visoka škola za finansije i računovodstvo FINra će uložiti maksimalan napor da profesionalna očekivanja učesnika budu ispunjena i da svim učesnicima vrijeme provedeno sa nama bude na korist i zadovoljstvo. Simpozij će se održati 11. i 12. maja 2018. godine na Visokoj školi za finansije i računovodstvo FINra u Tuzli.

aktuelno.ba

Komentari

Komentara