U Tuzli održana radionica o e-poslovanju

Rental Travel

U okviru projekta “Improvement of Business Competitiveness of Women Entrepreneurs through E-Business”, koji uz podršku Ambasade SAD-a u Bosni i Hercegovini provodi Visoka škola “Internacionalna poslovno-informaciona akademija” Tuzla,  jučer je u Tuzli održana prva od planiranih pet edukativnih radionica.

Reha Centar

Na jednodnevnoj besplatnoj edukaciji namijenjenoj ženama vlasnicama firmi ili menadžericama u bh. firmama, tretirane su  teme vezane za elektronsko poslovanje,  gdje su učesnicama kroz teoretski i praktični dio predstavljene prednosti ovog vida poslovanja.

IPI - Radionica Tuzla

Izuzetno zadovoljne onim što su male priliku čuti, nakon okončane radionice, 21 predstavnica firmi sa područja regije Tuzla dobila je certfikat o učešću u projektu.

Učesnice će dobile i priručnik za elektronsko poslovanje, koji je kreiran u okviru  projekta.

Nakon Tuzle jednodnevne radionice će biti održane u još četiri bh. grada. Naredna je u Brčkom 31. oktobra, a do kraja ove godine radionice će biti održane u Banja Luci, Doboju i Sarajevu.

Sve zainteresovane poduzetnice za naredne besplatne radionice mogu se prijaviti za učešće na e-mail adresu: info@ipi-akademija.ba.

IPI - Radionica Tuzla

Kroz projekat će biti realizovano i mentorstvo u 10 odabranih preduzeća, kojima će biti predložena konkretna poslovna rješenja.

Cilj projekta je unapređenje sposobnosti žena poduzetnica kroz razvoj e-poslovanja.

 Internacionalna poslovno-informaciona akademija” Tuzla

aktuelno.ba

 

 

Komentari

Komentara

Posted In: