U susret 28. Izboru sportiste TK: Rok za prijavu kandidata ističe 15. januara

Spread the love
Rental Travel

Sportski savez Tuzlanskog kantona je donio odluku da se ovogodišnja “Manifestacija Izbor sportiste godine 2021.” održi 27.  januara 2022. u BKC TK u Tuzli.

Reha Centar

Na istoj sjednici je formiran i Ocjenjivački žiri koji bi do tog datuma morao proglasiti najuspješnije sportiste, sportistkinje i ekipe iz invalidnog i validnog sporta.

Sportski savet TK podsjeća sportske asocijacije, saveze, klubove i pojedince da do 15. januara 2022. godine dostave prijedloge za kandidate u Sportski savez TK, poštom Ul. 2. oktobar br. 1. (zgrada DTV Partizan) ili lično svaki dan od  09:00 do 14:00 sati.

Po pravilima koje je usvojilo Predsjedništvo SS TK, svaki predlagač može predložiti samo po jednog kandidata za određenu kategoriju.  Prijedlog mora biti na posebnom listu za svakog kandidata pojedinačno sa njegova maksimalno tri najbolja rezultata. Prijedlozi mogu biti dostavljeni i na CD-u.

Izbor sportiste Tuzlanskog kantona će se održati 28. put, a na ovoj sportsko-kulturnoj manifestaciji bit će izabarani najbolji pojedinci i klubovi koji su ostvarili zapažene rezultate u 2021. godini.

aktuelno.ba

Komentari

Komentara