U susret 23. Izboru sportiste TK: Prijave kandidata do 12. januara

Spread the love
Rental Travel

Organizacioni odbor manifestacije “Izbor sportiste Tuzlanskog kantona za 2016. godinu”, donio  je odluku da se 23. manifestacija na kojoj se biraju najbolji sportisti i sportske ekipe održi krajem januara 2017.  u BKC-u u Tuzli.

Reha Centar

Ocjenjivački žiri koji će do tog datuma proglasiti najuspješnije sportiste, bit će potvrđen na predstojećoj sjednici predsjedništva SSTK-a.

Klubovi i sportski savezi prijedloge za kandidate za sve kategorije iz invalidnog i validnog sporta trebaju dostaviti do 12. januara 2017. godine, lično ili poštom u Sportski savez TK, ul. 2. oktobar br. 1. (zgrada DTV Partizan) svaki dan od  09:00 do 14:00 sati.

Po pravilima koje je usvojilo Predsjedništvo SS TK, svaki predlagač može predložiti samo po jednog kandidata za određenu kategoriju.  Prijedlog mora biti na posebnom listu za svakog kandidata pojedinačno sa njegova maksimalno tri najbolja rezultata sa fotografijom pojedinca ili ekipe.

Priznanje sportista godine dodjeljuje se u slijedećim kategorijama: najuspješniji sportista i(li) sportiskinja, najuspješnija ekipa, najuspješniji senori/seniorke, najuspješnjiji trener, najuspješniji juniori/juniorke, najuspšjeniji kadeti/kadetkinje, najuspješniji sportista i sportistkinja u invalidnom sportu, najuspješnija ekipa u invalidnom sportu i najuspješniji trener u invalidnom sportu. Također će biti dodijeljana i specijalna priznanja i zahvalnice.

Tačan termin i mjesto održavanja manifestacije, te druge pojedinosti vezane za njenu organizaciju bit će poznata nakon naredne sjednice Predsjedništva SSTK i Organizacionog odbora manifestacije.

Sportski savez Tuzlanskog kantona

aktuelno.ba

Komentari

Komentara