U poplavi izgubio ženu i sina, a on danima spašava tuđe živote!

Spread the love
Rental Travel

Slobodan Nedeljković Džambo (25), u Obrenovac se doselio kao izbjeglica s Kosova. Međutim, nesretni događaji za njega nisu završili s preseljenjem. U poplavama koje se pogodile Srbiju, izgubio je dvogodišnjeg sina i suprugu. No, sve ga ovo nije spriječilo da nastavi pomagati i spašavati tuđe živote po poplavljenom Obrenovcu.

Reha Centar

Kada su poplave započele, Nedeljković je svoju porodicu odvezao kod rodbine u Veliko polje, nadajući se da će tamo biti na sigurnom. Zbog poplave članovi njegove obitelji popeli su se na krov, a njegov punac vratio se u kuću po deku. Kada se vratio na krov, njih više nije bilo, piše Informer.

Da tragedija bude još veća, kada je imao šest godina obitelj mu je pobijena na Kosovu, a on je u Obrenovac došao kao izbjeglica 1999.

Nedeljković je ih je bezuspješno pokušao pronaći o prihvatilištima u Beogradu u nadi da ih možda spasio neki čamac, ali njegova potraga zasad nije urodila plodom.

“Sada pomažem drugima i nadam se da ću naći njihova tijela, bar da ih sahranim kako dolikuje”, izjavio je Nedeljković koji već danima ne spava, pomažući ljudima.

(index.hr)

Komentari

Komentara