U petak “Noć šampiona VII”: Polovina prihoda za ugrožene od poplava

Rental Travel

Manifestacija „Noć šampiona VII“ u okviru koje će centralni događaj biti revanš meč u low kicku (85,1 kg) WAKO PRO asocijacije između Salke Zildžića (BiH) i Abderrahima Chafaya (Francuska), velikim dijelom će biti humanitarnog karaktera.

Reha Centar

-Svjesni situacije u kojoj usljed poplava i pojave klizišta veliki broj ljudi u Bosni i Hercegovini morao napustiti svoje domove, odlučili smo 50 posto prikupljenih sredstava od prodaje ulaznica usmjeriti u pomoć ugroženim bh. građanima – istakao je Senad Mujkanović, menadžer manifestacije “Noć šampiona VII”.

Manifestacija će se održati 23. maja u SKPC Mejdan sa početkom u 20.30 h, a pored oproštajnog meča Salke Zildžića, na programu će  biti još šest uvodnih borbi u kojima će snage odmjeriti najkvalitetniji bh. kickboxeri i njihovi protivnici iz Turske i Srbije, učesnici posljednjih svjetskh i evropskih prvenstva i borci sa zavidnim profesionalnim kickbox iskustvom.

Putem sponzorskih paketa i prijatelja meča već je distribuirano skoro 2000 gratis ulaznica, a u prodaji će se naći još 2000 ulaznica po cijeni od 10 KM.

Ulaznice se u periodu prije manifestacije mogu kupiti u CD shopu „Mido“ na Korzu.

Više informacija vezanih za „Noć šampiona VII“ može se naći na Facebook stranici https://www.facebook.com/noc.sampiona.tuzla?ref=hl

Promus media – Press tim manifestacije “Noć šampiona VII”

Komentari

Komentara