Tuzlu očekuje spektakularni koncert Marije Šerifović

Spread the love
Menprom

Nakon što je održala koncerte u Sarajevu i Beogradu, a sudeći po gotovo rasprodatim ulaznicama za predstojeći koncert u tuzlanskom Mejdanu, Tuzlake već u petak (13.maja), očekuje spektakularan koncert Marije Šerifović. To je potvrdila i lično, Marija Šerifović na press konferenciji koja je održana danas u Kongresnoj sali restorana Royal u Tuzli.

Reha Centar

Neposredno pred početak koncerta u Tuzli, u petak, tačno u podne, Marija će publici predstaviti svoju novu pjesmu „Svoja i tvoja“.

MARIJA ŠERIFOVIĆ

  • „Pjesma „Svoja i tvoja“, premijerno će biti izvedena u Tuzli. Ovom pjesmom završena je trilogija pjesama „Pametna i luda“, Sama i nervozna“ i „Svoja i tvoja“. Moja namjera je bila da zaokružim, rekla bi, jednu istinu o sebi.  Nije riječ o baladi, već o pjesmi srednjeg tempa. Pjesma je poprilično emotivna, jer ja drugačije ne umijem. Za neke dvije godine, definitivno ću stati sa baladama, a ovu godinu ću zaokružiti ovom novom pjesmom,“ kazala je Marija Šerifović.

Kao i do sada, i na ovom koncertu Marija će imati svoje specijalne goste, a pored Verice Šerifović, pred tuzlanskom publikom zapjevat će i Milica Pavlović i Mirza Selimović. A prema Marijinim riječima, za mnogobrojnu tuzlansku publiku pripremila je i još par iznenađenja.

MARIJA ŠERIFOVIĆ

Nakon koncerta u Tuzli, Marija Šerifović namjerava otputovati u Los Angeles, gdje se namjerava odmoriti do ljeta, kada će nastaviti koncertu turneju po Bosni i Hercegovini i zemljama u regionu.

Ozvučenje i ostala prateća oprema na ovom koncertu do sada nije viđena na ovim prostorima, tako da smo i u tom segmentu se potrudili da istinskoj divi kakva je Marija Šerifović, obezbjedimo i najbolju opremu za vrhunski preformans – riječi su Jasmina Lehmanna iz Toni musica, koji je organizator koncerta.

Koncert Marije Šerifović, održat će se u petak (13. maja) u Velikoj dvorani SKPC Mejdan u Tuzli sa početkom u 20:00 sati.

Ulaznice kojih je ostalo još malo, u redovnoj prodaji se mogu kupiti po cijeni od 10 KM za parter i 15 KM za tribine A i B. Karte se mogu kupiti na portalu www.kupikartu.ba i u CD shopu „Sejo i Vili“ na Korzu u Tuzli.

aktuelno.ba

Komentari

Komentara

Posted In: