Tuzlanska alternativa održala predizborni skup u Gornjoj Tuzli (FOTO)

Tuzlanska alternativa

Spektakularan završni skup u ovoj preizbornoj kampanji, Tuzlanska alternativa je organizovala simbolično u mjesnoj zajednici Gornja Tuzla, u krugu kompanije MENPROM D.O.O. čiji je vlasnik, predsjednik stranke i nosilac liste za predstojeće izbore Mensur Alić.

Rental Travel

tuzlanska alternativa

Kompanija ispred koje su se na večerašnjem skupu predstavili kandidati Tuzlanske alternative za Lokalne izbore 2016 godine, predstavlja simbol privrednog razvoja našeg grada i primjer stalne podrške uspješnih domaćih kompanija svojoj lokalnoj zajednici, na koju se mnogi mogu ugledati.

tuzlanska alternativa

Nakon predstavljanja kratkih biografija tridesetpet kandidata i kandidatkinja Tuzlanske alternative za Gradsko vijeće Tuzla, skupu su se obratili i nosilac liste Mensur Alić kao i kandidatkinja za gradonačelnicu Amira Malkočević.

Amira Malkočević

Diplomirana ekonomistica Amira Malkočević koju su građani imali priliku bolje upoznati kroz druženja i skupove u svojoj lokalnoj zajednici, na kojima je govorila o lokalnoj problematici mjesnih zajednica koje treba prioritetno riješiti, u svom večerašnjem obraćanju podsjetila je prisutne na njihovo pravo izbora koje moraju shvatiti kao pravo ali i kao odgovornost, jer sa rezultatima našeg izbora moramo živjeti u narednom periodu. Poručila je prisutnima da izaberu ljude koji puštaju da njihova djela govore za njih i koji su se dokazali kao prijatelji našeg grada, te da podrže mlade ljude i žene koji su kandidovani za predstojeće izbore drugog oktobra.

tuzlanska alternativa

Gospodin Alić ovaj put u višestrukoj ulozi domaćina i kao predsjednik stranke i vlasnik kompanije MENPROM, pozdravio je skup i srdačno se zahvalio prisutnim sugrađanima na velikoj podršci koju pružaju Tuzlanskoj alternativi kao simbolu borbe za ekonomski razvoj Tuzle ali i svih drugih zajedničkih interesa njenih građana. U uvodnom dijelu svog govora pozdravio je i vijećnika Tuzlanske alternative Ekrema Topića koji je u proteklim mandatima kao vijećnik Opštinskog ali i Gradskog vijeća učinio mnogo za bolji život građana ove mjesne zajednice.

Ekrem Topić

Obraćajući se prisutnima Alić je istakao još jednom da je svoj radni i politički vijek podredio privrednom razvoju i da neće posustati u namjeri da pomogne ovom gradu da ostvari svoj ekonomski potencijal kako bi naši građani imali bolji život u njemu, te da su Tuzli neophodni kvalitetni, stručni i prije svega pošteni ljudi koji će donijeti dugo očekivane promjene u njenom političkom uređenju i rukovodstvu.

dsc_0351-1_800x535Kao posebno iznenađenje predsjedniku stranke i prisutnim građanima organizovan je i spektakularan vatrometom, koji je obilježio kraj uspješne kampanje Tuzlanske alternative za Lokalne izbore 2016.godine.

FOTO GALERIJA

Tuzlanska alternativa

Komentari

Komentara