Tuzla jednom dušom za Slobodu

Spread the love
Rental Travel

Rijetko koja stvar kao fudbal može ujediniti sve političare. Posebno se to pokazalo na primjeru naše reprezentacije za koju je navijalo i čiji plasman u Brazil je proslavilo gotovo pa cijelo stanovništvo BiH, a čestitke su dolazile od svih političkih stranaka i svih političkih lidera.

Reha Centar

FK Sloboda je jedan identičan primjer ovoj teoriji, istina na lokalnom nivou, ali i to je veliki pomak.

Predstavnici svih političkih stranaka, koje participiraju u Općinskom Vijeću Tuzla, kao nosioci zakonodavne vlasti i načelnik Općine Tuzla (izvršna vlast) stali su iza Slobode, Ćire Blaževića, direktora Slobode, Azmira Husića i svi sa istim ciljem. Vratiti FK Slobodu tamo gdje joj je mjesto u Premijer ligu BiH.

Ćiro

O svemu što se moglo danas čuti u kabinetu načelnika, Sloboda efektivno radi na igračkim pojačanjima, ali i uređenju stadiona “Tušanj”.

Baš za ovu priliku u Tuzlu je doputovao i veliki sportski novinar, ali i menadžer prijekata uređenja stadiona Sabahudin Saša Vugdalić, koji od danas čini sastavni dio ove nove Slobodine priče.

Uzimajući u obzir svega ovoga navedenog, nema sumnje da će Sloboda u ovakvom ambijentu izboriti plasman u elitno društvo.

Jer, šta je život bez slobode…

Komentari

Komentara