Tuzla: Izađi i treniraj u subotu na Trgu slobode

Spread the love
Rental Travel

Pozivamo vas na jedinstveni sportski događaja u Tuzli, “IZAĐI I TRENIRAJ ” na kome će se okupiti veliki broj vježbača i ljubitelja sporta.

Reha Centar

Karavan IZAĐI I TRENIRAJ dolazi u TUZLU 20.05. 2017 g. – SUBOTA sa početkom u 12 h na Trgu slobode.

Prošle godine sportski “karavan” “IZAĐI I TRENIRAJ” krenuo je iz Bijeljine. Bio je to mali korak ka boljem kvalitetu života koje su prepoznale kompanije NIKE i SPORT VISION.

Vaša zainteresovanost, pozitivni komentari i dobra energija doprinjeli su tome da se proširimo i posjetimo nekoliko gradova BiH. Stotine vježbača na trgovima Bijeljine, Brčkog, Sarajeva i Mostara pokazali su da smo na pravom putu.

Ovoga puta još bolji, snažniji i kvalitetniji. Ne propustite najbolji sportski događaj u regionu.

Kako je kazao Amir Mujkić jedan od prezentera na ovom događaju “očekuje vas puno dobre zabave i velika količina energije”.

DODATNI RAZLOG da nam se pridružite su i POKLONI za sve vježbače i + glavna nagrada za sretnog dobitnika … zato IZAĐI I TRENIRAJ.

PRIJAVE za učešće su obavezne i obavljaju se porukom na FB stranici IZAĐI i TRENIRAJ (https://www.facebook.com/Iza%C4%91i-i-treniraj-297827717258240/?pnref=story.unseen-section)

Samo registrovani učesnici ovoga eventa dobijaju majcu i učestvuju u nagradnoj igri u kojoj najsretniji osvaja NIKE patike.

aktuelno.ba

Komentari

Komentara