Tumačenje snijega, jelke i poljupca u snovima

Rental Travel

Snovi nam često utiču na raspoloženje pa smo u stanju da cijeli dan razmišljamo o njima. Ukoliko smo sanjali nešto što nam je probudilo lijepa osjećanja, cio dan očekujemo da nam se desi nešto izvanredno. Ako ste sanjalica evo nekoliko značenja koja će vam pomoći da rastumačite vaše snove:

Reha Centar

Snijeg

Vidjeti: tuga, šteta, ometanje; da pada: veselje, radost; jako dubok: neprijatne uspomene; da se topi: dolaze bolja vremena; pasti na snijeg: u ljubavi nećete imati sreće i duboko ćete se razočarati; hodati po snijegu – živjećete u neizvjesnosti; čistiti snijeg: očekuje vas dobitak novca i veselje u kući.

Jelka

Sanjati jelku obično znači da željno iščekujete neko porodično slavlje, okupljanje i intenzivnije obnavljanje porodičnih odnosa i veza.

Pahulje – radostan događaj u porodici.

Paketić – svađa u kući.

Poklon – Primiti: prijatelj će vas iznevjeriti; poklanjati: male stvari će vas obradovati.

Poljubac – Dati poljubac nekome: obostrana ljubav, svadba; Dobiti poljubac- otputovaće vam partner.

Zabava

Sanjati neku zabavu, a posebno ispunjenu muzikom i plesom označava vašu bezbrižnu i prijatnu prirodu. Vi ste u dobrom raspoloženju.

Vjeridba

Vidjeti tuđe vjeridbu: imaćete velike, nepredviđene troškove; vjeriti se – primićete dobre vijesti; moguć skori brak.

Zima – oprez pred opasnostima.

Zvijezde – zaljubićete se u stariju osobu.

Putovanje – Automobilom: srešćete daleke prijatelje, velike promjene; pješke: odloži posao do daljnjeg.

Važno je shvatiti da snovi ne predviđaju budućnost već relektuju našu podsvijest, tako da se u ovo doba godine, kada su nam ovi pojmovi gotovo svakodnevno “u ušima”, veća je mogućnost da nam se pojave i u snovima.(kurir/aktuelno)

Komentari

Komentara