Top 7 ljetnih boja i kako ih nositi

Spread the love
Menprom

Od modne piste do šetališta, žarke boje su naj ljetni trend. Bilo da nosite jednu nijansu od glave do pete ili naglasite outfit nekim dodatkom u drugoj boji, evo koje su top boje ove sezone i kako ih nositi.

Reha Centar

Crna

Uvijek chic i upotrebljiva, crna je sofisticirana i elegantna te ju možete nositi čitave godine. Za ljetne večeri kombinirajte crnu odjeću sa zlatnim dodacima. Izazovno će izgledati i ako haljina ili bluza imaju čipkaste detalje.

Koraljna

Za stilsku zaigranost ljetne garderobe zadužene su sve nijanse koraljne boje. Odjevnu kombinaciju ‘začinite’ ljetnim cipelama na visoku petu u koraljnoj boji, komadom nakita, ružem na usnama ili lakom za nokte koraljne boje.

Denver plava

Samo naprijed, izrazite se i budite neustrašivi, plava boja postoji da biste bili primijećeni. I najobičniji outfit ćete osvježiti ako mu dodate plavu clutch torbicu, plavi komad nakita ili plavo sjenilo za oči.

Ružičasta

Zavodljiva, ženstvena i fantastična, ružičasta boja je idealna za upotpuniti ljetnu odjevnu kombinaciju. Ljetnu haljinu iskombinirajte s ružičastim cipelama ili se odlučite za ružičasti ruž.

Tirkizna

istaknite svoju jedinstvenu osobnost nijansama tirkizne boje, idealne boje za ljetne i vruće dane. Naglasite outfit tirkiznom torbicom ili lakom za nokte.

Srebrna

Metalik je must-have ove sezone, a srebrni detalji su nezaobilazan ljetni trend. Upotpunite outfit srebrnim remenom, lančićem ili naušnicama.

Bijela

S bijelom bojom ljeti ne možete pogriješiti bez obzira za što se odlučili. Bluza, šešir, sunčane naočale s bijelim okvirima, haljina, jaknica ili lak za nokte…, sve što odaberete idealno je za ljetni stil.

(net.hr)

Komentari

Komentara