Svečano otvoren novogodišnji sajam (foto)

Spread the love
Menprom

Danas je na Trgu Slobode svečano otvoren novogodišnji sajam, koji če trajati četiri dana. Na sajmu ima za svakoga ponešto za svačiji ukus.

Reha Centar

Svježi pekarski proizvodi, zanimljivi suveniri, novogodišnji ukrasi i  čestitke, topli čaj i kuhano vino, gastro ponuda, kolači, slastice…

Očekuje vas i bogat  kulturno zabavni program, a samo za djecu se priprema Dječja Nova godina, nastupi klovnova, muzičkih orkestara i plesnih grupa, uz dodjelu paketića i slatkiša…

sajam

Djeca će imati priliku i da uživaju u  vožnji vozićem i besplatnom klizanju! Zabavni program obilježavanja Dječije Nove godine održati će se u nedjelju, 29.12., sa početkom u 12.00 sati.

Novogodišnji Sajam počinje u subotu, 28.12.2013. godine, a zvanično će je u 13.00 časova otvoriti gosp. Jasmin Imamović, Načelnik Općine Tuzla.

sajam

Organizatori ovog nesvakidašnjeg druženja su Općina Tuzla i Opšte udruženje samostalnih privrednika Tuzla, uz podršku Ministarstva razvoja i poduzetništva TK, javnih preduzeća “Saobraćaj i komunikacije”, “Pannonica” i “Komunalac” i Javne ustanove “Dom mladih” Tuzla.

GALERIJA SLIKA

Komentari

Komentara