Sutra počinje festival Ljeto u Lukavcu 2023

Spread the love
Menprom

Narednih deset dana Lukavac će biti centar brojnih kulturnih dešavanja. Festival Ljeto u Lukavcu 2023 donosi  koncerte Mostar Sevdah Reuniona, benda Zoster, predstave „Luda kuća“ i „Tri mačka i zakopano blago“, klasiku pod zvijezdama uz Zlatana Božutu, Aidu Čorbadžić, Melisu Hajrulahović, Seniju Berberović i Slađanu Dedić, druženje sa istaknutim književnikom Ibrahimom Kajanom, izložbu slika, odbojku na pijesku, nastup Avantura animatora, kao i sportski dan za cijelu porodicu na farmi Milo Selo.

Reha Centar

Šarolik i zabavan program otvara urnebesna komedija „Luda kuća“ 3. augusta u 20:00 sati, a nastavlja se već narednu noć, kada će zvuci sevdaha ispuniti dvorište gradskog bisera, vile Solvay, sa početkom u 21:00 sat.

Brojne sadržaje za publiku, ne samo iz Lukavca, već i mnogih drugih gradova, ovog ljeta priprema Centar za kulturu Lukavac u saradnji sa Gradskom upravom i Turističkom zajednicom Grada Lukavac. 

Svi ljetni sadržaji publici će biti besplatni, stoga očekujemo dobru zabavu i posjetu ovome gradu koji u kulturnom, zabavnom, sportskom i turističkom pogledu ima mnogo toga za ponuditi. 

aktuelno.ba

 

Komentari

Komentara