Stranka za BiH TK : Odrekli smo se onih koji vlastiti interes stavljaju iznad svega pa i Države

Menprom

Stranka za Bosnu i Hercegovinu organizuje  Općinske savjete u skladu sa planom i programom reorganizacije stranačke infrastrukture, a u cilju kvalitetne pripreme za lokalne izbore 2016 godine. Pravimo veliki korak i suočavamo se sa stvarnim problemima, ali ne želimo da ikad više itko kroz strukture Stranke za Bosnu i Hercegovinu rješava samo vlastite potrebe.

Reha Centar

Odrekli smo se onih koji vlastiti interes stavljaju iznad svega pa i Države. Takvi i njihovi glasovi nam ne trebaju.! Otvorili smo Stranku za sve one koji žele u skladu sa svojim kapacitetima da rade u interesu građana i Države Bosne i Hercegovine.

PRESS STRANKE ZA BIH TK

Politika koju vodimo je konstantna i ne zasniva se na kritikama drugih nego na promociji naših ideja.

Uporedo sa našim aktivnostima suočavamo se i sa onima koje smo unutar stranke markirali, a koji su na račun stranke stvorili vlastito carstvo i izdigli se iznad stvarnih problema kroz koje prolaze građani Bosne i Hercegovine. Rukovodstvo stranke je svjesno činjenice da na posljednjim općim izborima nismo imali dobar rezlutat, a to nažalost zahvaljujući prije svega „vlastitim kadrovima“ .

Sad kad su politička prošlost Stranke za BiH, svoju negativnu energiju troše na društvenim mrežama kritikujući rad institucija Stranke za BiH ne slažući se sa sadašnjim rukovodstvom i načinom vođenja stranke.

Ko su ti „kadrovi“ – „ pjevači i profesori“ ?

Profesor Rifat Klopić je u zadnje vrijeme aktivan na društvenim mrežama kao i u svojim saopćenjima a koja se tiču SBIH.Naime prof. Klopić u svojim saopćenjima govori o tome kako se ne slaže sa sadašnjim rukovodstvom i načinom vođenja stranke,odnosno kako smo se prodali za rad nekih pozicija pa smo sad kako to profesor zaključuje „deveta rupa na svirali“ Kako to da prof.Klopić na zadnjim općim izborima nije bio aktivan,kao sada, kako na društvenim mrežama tako u svojim saopćenjima da pomogne u predizbornoj kampanjiSBiH

Kako to da u vremenu kada je bio član Nadzornog odbora „Bosnalijeka“ od 2006 god do 2011.godine nije kritikovao rad stranke,ili je tada politika bila“dobra“jer je u tom periodu primao naknade oko 10.000,00 KM  mjesečno.

Cijenjeni građani tuzlanskog kantona, članovi i simpatizeri SBiH, a i svi vi koji ste neodlučni  ili prevareni pozivamo vas da se priključite Stranci za Bosnu i Hercegovinu. Stranka za Bosnu i Hercegovinu je stranka čija je programska orjentacija zasnovana na državotvornim interesima, sretnih građana u sigurnoj državi. Budimo zajednički dio ovog BiH tima

Pres služba SBiH TK-a

Posted In: