Šta o vama otkriva horoskopski podznak?

Spread the love
Rental Travel

Horoskopski podznak u većini slučajeva može se prepoznati po nečijem izgledu i karakterističnom držanju, kao i dojmu koji ta osoba ostavlja na okolinu…

Reha Centar

Vjerojatno vam se već događalo da pogodite znak u kojem je rođen neko koga ste prvi put vidjeli, a još je veća vjerojatnost da pogodite nečiji podznak.

Rođeni u podznaku Ovna

Vaš samouvjeren nastup odmah se primjećuje, baš kao i spontanost i duhovitost. Iako ste pod utjecajem vladara vašeg podznaka, Marsa, planeta akcije, nestrpljivi i brzopleti, ipak djelujete dostojanstveno. Hod vam je odlučan, a glava ponosno uzdignuta. Puni ste entuzijazma i volite se dokazivati jer uvijek imate neki cilj pred sobom. Stisak ruke vam je čvrst, a sugovornika gledate ravno u oči. Ukoliko vam nešto nije jasno, upadate mu u riječ, bez isprike.

Rođeni u podznaku Bika

Prodoran pogled vaših najčešće izražajnih očiju, lijepa kosa i ugodna boja glasa ponekad govore više od vaših riječi. Pod utjecajem vladara vašeg podznaka, Venere, planeta ljepote i šarma, zračite šarmom i seksipilom, pa ne možete ostati neprimijećeni. Znate istaknuti svoje ženstvene atribute. Pokreti su vam usporeni, lagani, zavodljivi, a sklonost pretjerivanju primjećuje se i u vašem stilu oblačenja i u načinu na koji se krećete.

Rođeni u podznaku Blizanaca

Uglavnom ste vitke građe, lijepih šaka i nogu, koje vam nikada ne miruju. Vašim podznakom upravlja Merkur, planet komunikacije i informacija, stoga ste stalno u pokretu i uvijek tamo gdje se nešto događa. Komunikativni ste, druželjubivi, često gestikulirate dok pričate nešto. Cupkate nogom ispod stola, dok pogledom prelijećete po prostoriji i sve primjećujete. Znatiželjni ste, veseli i duhoviti, s vama u društvu nikada nije dosadno. Mladoliki ste, pa je teško procijeniti vaše godine.

Rođeni u podznaku Raka

Plijenite specifičnom mješavinom šarma, nježnosti i jakih emocija koje stidljivo pokazujete. Ukoliko ste dama, važno je u kojem znaku vam se nalazi Mjesec, vladar podznaka u Raku. Ako je u Blizancima, vitki ste i okretni, a ukoliko je u Lavu, krasi vas lijepa kosa. Sa podznakom u Raku, uglavnom ste prepoznatljivi po lijepoj kosi i grudima. Često mijenjate raspoloženja i nikada se ne zna kako ćete reagirati. Lako se uvrijedite i brzo eksplodirate.

Rođeni u podznaku Lava

Dostojanstvenim, samouvjerenim držanjem i otmjenom pojavom uvijek privlačite pažnju, gdje god se pojavili. Vaš hod je ponosan, a visoko uzdignuta glava uokvirena najčešće valovitom kosom. Volite brinuti o svom tijelu, kondiciji, garderobi, što nije čudno kada se zna da vašim podznakom upravlja Sunce, simbol vitalnosti. Uvijek ste uređeni i našminkani, s naglaskom na usnama. Nastup vam je i pompozan i djetinjast u isto vrijeme, pa ne možete ostati neprimjećeni.

Rođeni u podznaku Djevice

Pod utjecajem vladara vašeg podznaka, Merkura, simbola komunikacije, i vi ste kao i oni koji imaju podznak u Blizancima mladoliki, šarmantni i duhoviti i samo na prvi pogled suzdržani. Kada se raspričate, ne znate stati. Stalo vam je da ostavite dobar dojam, pogotovo ukoliko ste dama. Iako više volite neobavezan stil oblačenja, uvijek djelujete otmjeno. Vaš prodoran pogled često govori više od riječi.

Rođeni u podznaku Vage

Iako djelujete suzdržano, čak pomalo hladno, znate kako se svidjeti drugima. Druželjubivi ste i veoma šarmantni, što je za očekivati s obzirom na to da vašim podznakom upravlja Venera, simbol šarma i ljepote. Plijenite profinjenim manirima, ljubaznošću i diplomatskim taktom, svakome znate ugoditi. Vodite brigu o svom izgledu, uvijek ste dotjerani i znate istaknuti svoje atribute. Posebno brinete o kosi, a do poznih godina zadržavate mladenački izgled.

Rođeni u podznaku Škorpiona

Tajanstveni ste i prilično zatvoreni i nije vas lako pročitati. Šta god da obučete djelujete karizmatično, nikada ne možete ostati neprimijećeni jer vašim podznakom upravlja Pluton, planet koji simbolizira seksualnost, moć i karizmu. Pod utjecajem ste i erotičnog Marsa, pa kao magnet privlačite suprotni spol. Na ovalnom licu dominiraju izražajne oči ukrašene gustim trepavicama ispod markantnih obrva. Ima nečeg opasnog u vama, a izraz vašeg lica rijetko otkriva o čemu razmišljate.

Rođeni u podznaku Strijelca

Gdje god da se pojavite, vi dominirate, ako ne pojavom, onda duhovitošću. Zračite vedrinom i bezbrižnošću, vrlo ste društveni i volite biti primjećeni. U toku ste svih zbivanja, volite sportski stil oblačenja i dugo zadržavate mladenački izgled. Privlačite pažnju svojim lijepo definiranim nogama i kosom. Vašim podznakom upravlja Jupiter, planet ekspanzije, pa često pretjerujete, od zdravog, sportskog načina života do uživanja u porocima.

Rođeni u podznaku Jarca

Na prvi pogled, hladni ste i suzdržani, a raspoloženje vam je podložno čestim promjenama. Vaša otmjena pojava privlači pažnju okoline. Dostojanstveni ste i samouvjereni, a vaš prodoran, ispitivački pogled sve primjeti. Veoma ste karizmatični, a zbog lijepe, uglavnom tamnije kose i vitkije, sitnije građe dugo ostajete mladoliki. Vašim podznakom upravljaju Saturn i Uran, planete suprotnog djelovanja, koje simboliziraju disciplinu i bunt, pa o njihovoj poziciji u horoskopu ovisi i kakav ćete dojam ostaviti na druge.

Rođeni u podznaku Vodenjaka

Zbog specifičnog, intrigantnog šarma, privlačite pažnju suprotnog spola, ali vi uživate u tome da budete primijećeni. Druželjubivi ste i prijateljski nastrojeni. Pod utjecajem vladara vašeg podznaka, Urana, planeta novosti i promjena, uvijek ste u trendu, naročito po pitanju garderobe i tehnike. Vašim podznakom upravlja i Saturn, simbol discipline i strogoće, zbog kojeg djelujete staloženo i hladnokrvno.

Rođeni u podznaku Riba

Karizmatični ste i profinjeni, a mladolik izgled uspijevate zadržati sve do poznih godina. Imate lijepu kosu, grudi i noge, atribute, koje uvijek volite istaknuti. Pogledom koji mnogo toga skriva intrigirate suprotni spol. Pravi ste umjetnički tip, volite poeziju, slikarstvo i glazbu, i o tome rado pričate, što je sasvim normalno kada se zna da vašim podznakom upravlja Neptun, planet koji simbolizira umjetnost, inspiraciju, nadahnuće, ljepotu. Iako volite jesti, ipak vodite brigu o broju kalorija koje unosite.

(Cosmopolitan.hr/AKtuelno.ba/DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/av)

Komentari

Komentara