Šta donosi sedmica pred vama

Spread the love
Menprom

Što vam donosi sedmica pred vama pročitajte u horoskopu kojeg donosi Zadovoljna.hr

Reha Centar

Ovan 21.03. – 20.04.
Bit ćete vrlo zadovoljni ostvarenim rezultatima, posebno materijalnom satisfakcijom koju dobijate od nadređenih. Ipak, u jednom trenutku u vama će buknuti neke sumnje pa možete postati nestrpljivi i neurotični, onako kako samo vi to umijete. No, nemate razloga za zabrinutost. Opustite se i prepustite zasluženom odmoru.

Izbjegavajte društvo pušača, masnu hranu i težak fizički rad, a što više budite na svježem zraku i bavite se omiljenim hobijem.

LJUBAV: Ako je došlo do sukoba u dugoj vezi, ne precjenjujte svoj utjecaj na partnera. Neke okolnosti su se promijenile, pa ako želite pomirenje morat ćete se više potruditi i održati dato obećanje. U želji da ostavite dobar dojam na osobu koju ste tek upoznali mogli biste pretjerati s hvalisanjem.

Bik 21.4. – 21.5.
Iako će ih biti puno, poslovnim obvezama pristupat ćete s mladalačkim zanosom ma koliko godina imali. Energija je pojačana pa ćete ih uspješno odraditi. Trudit ćete se dati maksimum i postaviti se kako treba prema kolegama da bi poslovi što prije bili gotovi. Financijska situacija se popravlja.

Izbjegavajte ljude koji vam crpe energiju, posvetite se hobiju i ne dozvolite da vas tuđa mišljenja izbace iz takta.

LJUBAV: S više optimizma gledat ćete na vaš ljubavni život, ali moguće i nerealno. Bit ćete previše naivni, zaljubljivi ili nestrpljivi, ali svakako ne mudri. Uživat ćete u svojoj komociji i nećete se previše truditi oko osobe koja vam se sviđa. Prije ste za neke kratke flertove.

Blizanci 22.5. – 21.6
Bit ćete učinkoviti u rješavanju pravnih stvari. Ukoliko sudjelujete u sudskom sporu, stvari će se odvijati u vašu korist. Ovaj tjedan pogodan je za značajne poslovne pregovore, posebno one u vezi velikih i dugoročnih poslova. Uplovili ste u mirnije vode. Stvari se odvijaju rutinski, što i nije tako loše.

Bit ćete puni energije i u svom elemetu. Kako bi to potrajalo, bavite se sportom i što više krećite.

LJUBAV: Prema partneru ćete osjećati jaku fizičku privlačnost, stoga će vam ovaj tjedan seksualni život biti bogat, ali pod uvjetom da pokušate pobijediti vlastitu stidljivost. Jedno drugome pružat ćete podršku i biti oslonac u ostvarivanju nekih osobnih želja.

Rak 22.06. – 22.7.
U odličnom ste periodu da pokažete svoje talente. Što ćete biti spremniji pokazati razumijevanje za druge, posebno za mlađe kolege, to ćete biti u boljoj poziciji kad je u pitanju realizacija vrlo zahtjevnog projekta. Umjetnicima i onima koji kontaktiraju s mnogo ljudi mogao bi se ostvariti dugodišnji san ili ambicija.

Dobro ćete se osjećati i biti voljni motivirati druge da se pokrenu i pomagati im iskrenim razgovorom.

LJUBAV: Mudro ćete uspijeti sjediti na više stolaca u isto vrijeme, a da to nitko ne primijeti. Iako mislite da varate druge, zapravo zavaravate sami sebe. Flertovat ćete bez obzira jeste li u stabilnoj vezi ili ne. Pokušavat ćete se osloboditi uspomena i krenuti u neke nove avanture.

Lav 23.7. – 22.8
Ako tražite posao mogli biste ga naći u dobrostojećeoj privatnoj tvrtki u kojoj ćete vjerojatno dobiti dobre uvjete za rad. Također biste mogli započeti privatan biznis u domeni intelektualnih djelatnosti, umjetnosti ili trgovine. Ako niste spremni riskirati, ne ulazite u takav posao.

Glazba i knjiga obogaćuju i regeneriraju dušu i um stoga se prepustite omiljenim zvucima i štivu.

LJUBAV: Uživat ćete u obiteljskoj atmosferi, a puno više od večernjih izlazaka pasat će vam da slobodno vrijeme provedete u kući s voljenom osobom i gostima. Slobodne Lavove mogla bi oduševiti jedna maštovita Vaga koji se neće puno dvoumiti da prihvati vaše udvaranje.

Djevica 23.8. – 22.9.
Radit ćete sukladno vašoj prirodi, brzo i odlučno, te ćete lako preuzimati odgovornost. Ipak, budite oprezni ako ćete ovaj tjedan zaključivati neki posao jer biste mogli doći u sukob s kolegama koji imaju drukčije ideje od vaših. Nemojte se izlagati prevelikim troškovima.

Moguće su povrede glave ili glavobolje. Izbjegavajte propuh i nepromišljene postupke.

LJUBAV: Kompliciran period kako za one koji su u vezi, a nemaju dovoljno vremena za partnera, tako i za Djevice koje su slobodne. Dvije osobe bit će vam izuzetno zanimljive, moguće Bik i Škorpion, te ćete planirati kako ih osvojiti, no pazite jer je vrlo moguće da nijedna nije slobodna ili da ne pokazuje dovoljno interesa za vas.

Vaga 23.9. – 22.10.
Savjet starije osobe navest će vas na stabilan put, ali i utjecati na poboljšanje financija. Ne mijenjajte ono u čemu ste se već dokazali uspješnima i ni u kojem slučaju ne radite izuzetke jer pred vama je vrlo stabilan tjedan koja obećava, a samo vi sami možete izazvati nepovoljna događanja.

Pokušajte jesti barem triput dnevno, umjereno i raznoliko. Tako ćete spriječiti prejedanje.

LJUBAV: Nezadovoljstvo zbog partnerovih postupaka moglo bi kod vas izazvati okrutno ponašanje. Bezbolno ćete prebroditi svaki problem samo ukoliko ste spremni na razgovor i razumijevanje. Od četvrtka ćete biti u boljim odnosima, a godio bi vam i zajednički izlazak.

Škorpion 23.10. – 21.11
Jak optimizam mogao bi vas prevariti. Ono što vam se na poslovnom planu trenutno čini lako, uskoro bi vam mogao postati problem. Ne potcjenjujte ni protivnika ni istomišljenike. Odmjerenost će vam omogućiti da na vrijeme mijenjate pravac interesa i djelovanja. Imajte više strpljenja i takta.

Oporavljate se od stresova kojih je bilo previše. Shvatili ste da ste se bespotrebno nervirali. Na stvari gledate blagonaklono.

LJUBAV: U društvu voljene osobe osjećat ćete veliki emotivni zanos i zadovoljstvo. Godit će vam partnerovo ponašanje i spremnost da vam ugodi na različite načine. Slobodne Škorpione očekuju zanimljivi kontakti i nova poznanstva. Netko će vas šarmirati svojom pojavom i smislom za humor.

Strijelac 22.11. – 21.12.
U prvom djelu radnog tjedna bit ćete neodlučni, nesigurni, s manje energije, no od srijede vam je sve naklonjeno pa i važna informacija ili razgovor koji očekujete. Ponovno ćete imati priliku sprovesti u djelo namjere od velikog značaja za vašu karijeru. Moguća je i promjena radnog mjesta ili novo zaposlenje.

Odmor i meditacija, bilo u prirodi ili među vaša četiri zida, djelovat će blagotvorno na vas.

LJUBAV: Jedno nježno i lijepo prijateljstvo moglo bi prijeći u vezu. Zajedničko rješavanje problema, bilo vaših ili te druge osobe, još će vas više zbližiti. Shvatit ćete da bi osoba kojoj možete povjeriti sve svoje tajne i koja vam je ujedno i najbolji prijatelj mogla biti ljubav vašega života.

Jarac 22.12. – 20.1.
Ukoliko vam neka događanja iz prošlosti ne daju mira, krajnje je vreme da se posvetite tom problemu i konačno sami sebi razjasnite cijeli događaj. Problem se može odnositi i na međuljudske odnose. Tek kada to riješite moći ćete nesmetano nastaviti dalje. U periodu ste potpune stabilizacije i većeg uspjeha.

Vraća vam se snaga i elan, no to bi mogao pokvariti duži boravak na suncu stoga se držite hlada.

LJUBAV: Vjernost, odanost i druge tradicionalne vrijednosti vaš su preduvjet za ljubav i ako su u vašoj vezi ispunjeni osjećate se dobro bez obzira na sve ostalo. Jarčevi u stabilnim vezama bit će okupirani planovima oko zajedničkog života, ulaska u brak ili osnivanja obitelja.

Vodenjak 21.1. – 18.2.
Pred vama su dobre poslovne mogućnosti, ali morat ćete biti ustrajniji i strpljiviji ako želite da vam se planovi ostvare. Bit ćete spremni na ustupke kako biste se s kolegama bolje slagali.
Najviše uspijeha smiješi se u poslovima vezanima za područje komunikacija, transporta robe i u izdavačkoj djelatnosti.

Mogući su problemi s urinarnim traktom ili ginekološke smetnje. Svakako posjetite liječnika.

LJUBAV: Ako vam se sviđa ambiciozna osoba koja je maksimalno posvećena poslu, nađite način kako da joj se približite, upravo preko posla. Poznanstva preko posla donose razne mogućnosti za započinjanje veze, ali vi ćete biti prilično suzdržani i nepovjerljivi prema onima koji vam se udvaraju, naročito prema Strijelcu ili drugom Vodenjaku.

Ribe 19.2. – 20.3.
Moguć je posao u medijima ili neki honorarni posao naročito ako očekujete odgovor od nekog s kim ste obavili razgovor. Mnogi će vas doživljavati kao izuzetno ambicioznu osobu , a vi nećete pokazivati do koje mjere vam je stalo da se istaknete. Ostat ćete doslijedni sebi ma što bilo tko pričao o vama.

Muči li vas nesanica, pokušajte je otjerati biljnim čajem koji smiruje prije spavanja, a pobrinite se i da je u sobi u kojoj spavate dovoljno ugodno.

LJUBAV: Bit ćete izuzetno popularni, a da toga nećete biti ni svjesni. Trudite se voditi organizirani život što će uzdrmati neočekivano iznenađenje u vidu udvaranja šarmantne i vrlo uporne osobe. Moguće da će naći način da s vama bude što je moguće češće, najvjerojatnije pod izgovorom zajedničkog posla.

(zadovoljna.hr)

Komentari

Komentara