Srpska konzulica se slikala polugola

Spread the love
Rental Travel

Snežana Miljanić, upravo postavljena za konzulku Srbije u Minhenu, slikala se za omot albuma Olivera Mandića samo u donjem vešu i mantilu, ispod kojeg su joj virile grudi, piše Kurir.

Reha Centar

Snežana Miljanić, koju je Vlada Srbije postavila za generalnu konzulku u Minhenu, pozirala je polugola za omot ploče „Dođe mi da vrisnem tvoje ime“ Olivera Mandića. Miljanićeva, inače bivša direktorka „Beogradskog sajma“ i bliska prijateljica supruge lidera SPO Danice Drašković, slikala se za omot samo u donjem vešu i mantilu, ispod kojeg su joj virile grudi!

Pozirala je obnažena sa sestrom blizankinjom prije 28 godina, kad je pjevač pravio naslovnicu za svoj album. Prije dva dana postavljena je za konzulku, piše Kurir.

Slabo pamćenje
Popularni pjevač nije mogao da se seti ko je bio na njegovom omotu niti kako se zvala djevojka, uz objašnjenje da je kroz njegov život prošlo mnogo žena i da je to bilo prije tri decenije. Pominjalo se u medijima da su Snežana i Oliver neko vrijeme bili i u ljubavnoj vezi.

– S mnogima sam spavao, ali ne sećam se te Snežane, kunem vam se u dete. Uporediću s fotografijom kako ta žena izgleda sada i da li je ista kao devojka s naslovnice, ali nije mi ostala u sećanju – izjavio je ranije Mandić.

Miljanićeva je završila Pravni fakultet, a kao kadar SPO, prema koalicionom sporazumu, postavljena je 2009. godine za direktora „Beogradskog sajma“, koji je prvi put 2012. godine, pod njenim rukovođenjem, poslovao s gubitkom od čak 16 miliona dinara. „Sajam“ je prošle godine ostvario prihod od 1,54 milijarde dinara, ali rashodi su bili 1,7 milijardi, pa je minus bio višemilionski, što se nikad u tom preduzeću nije dogodilo.

Sajam zavila u crno
Prema zvaničnim podacima Agencije za privredne registre, krajem decembra 2009. godine, kad je na čelo „Sajma“ došla Snežana Miljanić, u kasi je zatekla 265,13 miliona dinara. Za samo tri godine „Sajam“ je doveden u debeli minus. Kako bi smanjila manjak u kasi, Miljanićeva je posegnula za „genijalnim“ rješenjem – smanjivanjem plata zaposlenima, kojima su zarade u dva navrata skresane za 10 odsto. Njena plata je, prema zvaničnim podacima, bila čak 172.282 dinara.

Uprkos lošem poslovanju preduzeća, Miljanićeva krizu izgleda nije osjećala, nego se kućila. Ona je, naime, u prvoj polovini 2012. kupila polovinu trosobnog stana od 92 kvadrata na kredit, a prema imovinskoj karti, imala je još dve nekretnine – četvorosoban stan od 107 kvadrata i dvosobni od 60. Njena sestra blizankinja Irena Bjelotomić bila je na čelu ljudskih resursa u Direktoratu za civilno vazduhoplovstvo.

(Kurir-info.rs, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/md)

Komentari

Komentara