Slavlje Beckhamovih: Victoria i David proslavili 18. godišnjicu braka

Spread the love
Rental Travel

Victoria i David Beckham u svijetu poznatih, u kojem mnogi karijeru stavljaju ispred svega i vode neprestanu utrku za novcem i slavom, su rijetkost i jedinstven primjer kao par koji je zajedno već dugo godina.

Reha Centar

Iako im još na početku njihove ljubavne veze, davne 1990., nisu predviđali sretnu budućnost te su mnogi govorili da neće dugo opstati, čini se kako su ipak uspjeli u onome što danas rijetko kome polazi za rukom – održati sretan brak ispunjen s ljubavlju.

Njih dvoje vjenčali su se 4. juna 1999. u Irskoj, nakon dvije godine veze i nekoliko mjeseci nakon što se Victoria oporavila od poroda.

Upravo, ovih dana, na svom Instagramu današnja modna ikona fotografijom se prisjetila tog sretnog dana. Na njoj je David u bijelom svečanom odijelu dok u jednoj ruci drži tek rođenog sina Brooklyna, a u drugoj ruku svoje novopečene supruge koja je za taj dan odabrala raskošnu satensku vjenčanicu boje šampanjca.

Za razliku od Vicky, koja je raznježila obožavatelje, njen suprug na svom je profilu nasmijao javnost starom fotografijom na kojoj su oboje u pripijenim kožnim izdanjima na crvenom tepihu.

Uprkos Davidovoj nevjeri i aferi s asistenticom Rebecom Loos te čestim glasinama o razvodu, oni su i danas primjer jedne od sretnijih i usklađenijih celebrity porodica.

radiosarajevo

Komentari

Komentara