Šest znakova, da vas partner iskreno voli

Spread the love
Menprom

Ne trebate riječ „volim te“, da znate da vas neko stvarno i iskreno voli. Postoje sitnice, neki mali znakovi koje će vam reći više od „hiljadu riječi“. Kojih su to šest znakova da vas partner iskreno voli, a da vam to ne kaže u lice.

Reha Centar

Pamti sitnice o vama

Ponekad je partneru teško iskazati osjećanja, ali vi ipak možete prepoznati da mu je stalo i do vas i do vaše veze. Upamtio je neke sitnice koje su bitne. Zna vašu omiljenu boju ili vaš najdraži film, zna kako ste se upoznali ili šta ste nosili na prvom spoju. Sjeti se svih bitnih datuma u vašem ali i zajedničkom životu.

Pokazuje interes za ljude koji su vama bitni u životu

Bilo da se radi o vašim roditeljima ili kolegama sa posla, ona/on im poklanja sasvim dovoljno pažnje. Počevši od zajedničkih izlazaka, posjećivanja na godišnjicama ili bitnih događaja u vašem poslovnom životu. Sve to spremno prihvata i posjećuje.

Voli da vas iznenadi

Možda i SMS kojem se niste nadali može više da vam kaže o vašoj vezi od onog pa pomalo i otrcanog „volim te“. Tu su pokloni koje niste planirali ili večere i izlasci iznenađenja. Sve vam to treba da kaže da mu je stalo do vas i vaše veze i da planira „dosta dublje da se veže“.

Uz vas je kada ga trebate

Pa ne kaže se uzalud „ i u dobru i u zlu“. Upravo je to ono na čemu i mnoge veze počivaju ali i padaju. Ona/on je tu baš kad ga trebate, da li je u pitanju smijeh ili suze to i nije toliko bitno, bitno je to da zna kada vam je potreban.

Spreman je na kompromise i dogovore

Ovo je možda najbitnije od svih ovih stavki. Iako se kaže da je nemoguće bilo koga promijeniti, ako neko ipak pristaje da sa vama traži „zajedničku riječ“ onda to znači da mu je stalo. Ne treba da mislite da se ovdje radi o „popuštanju“, jednog ili drugog nego o prilbižavanju vaših ličnih stavova ka jednom zajedničkom.

Jednostavno imate osjećaj da vam je ona/on onaj neophodni oslonac u životu

Stara narodna kaže da se „drvo na drvo naslanja, a čovjek na čovjeka“. Ako vi imate taj osjećaj da je vaš partner upravo ta osoba u koju se uvijek možete pouzdati onda je „to to“ i onda i ne trebate „volim te“.

Leftor – aktuelno.ba

Komentari

Komentara