Sedmični horoskop od 16. do 23. januara 2014.

Spread the love
Menprom

Sedmični horoskop od 16. do 23. januara 2014. godine piše astrolog Vladimir Vlajić.

Reha Centar

OVAN

Svoje znanje i sposobnosti koristićete za pomoć drugima i bićete otvoreni za saradnju. Dobitke možete ostvarivati kroz bilo koju vrstu udruživanja, verovatno sa prijateljima ili osobama sa kojima dugo sarađujete. Preporučuje vam se saradnja sa vatrenim i vazdušnim znacima. U vašem ljubavnom životu stvari će se odvijati nekako brzo i onako kako vi to u suštini želite. Biće tu mnogo interesantnih ideja, inspiracije, pokretanja i akcije na jedan suptilan način tokom ovog perioda. Zauzeti Ovnovi će osvežiti svoj odnos sa voljenom osobom, a slobodni će iznenada naići na nekoga ko će vas pokrenuti da maštate.

BIK

Dobro ćete se pokazati u zajedničkom poslu sa poslovnim partnerima. Mogli biste i da sklopite unosan poslovni ugovor sredinom nedelje, koji bi vam mogao doneti dosta koristi i velike dobitke u narednom periodu. Materijalna stabilnost ka kojoj težite je dostižna. Lutaćete u nekim svojim razmišljanjima kada je ljubav u pitanju. U pomoć vam dolazi vaša intuicija koja će vam u trenutku dati odgovore na mnoga vaša pitanja. Stoga se saberite i usredsredite na ono što osećate i želite. Biće prijatnih iznenađenja na ovom planu.

BLIZANCI

U ovom periodu želite na napravite neke kreativne promene na poslovnom planu kroz nalaženje boljih i kvalitetnijih metoda rada, što biste lako mogli da pronađete i iskoristite u praksi. U tom slučaju ćete sasvim sigurno ostvariti napredak na poslovnom planu već do kraja nedelje. U ljubavnom životu činiće vam se kao da gubite sigurno tlo pod nogama. Ništa vam se neće činiti sigurno, čak ćete i lutati. Svaki vaš potez mogao bi da izazove još veću nestabilnost, pa se stoga držite samo proverenih obrazaca ponašanja, naročito ako ste u vezi. Kod slobodnih će ovakvo ponašanje privući jako originalnog partnera, ali ćete teško sebe zamisliti u toj vezi na duže staze.

RAK

Nalazićete nova zadovoljstva u vašem poslu i zauzimaćete nove stavove koji će biti na neki način napredniji i pozitivniji od dosadašnjih. U svoj način rada unećete neke nove metode, koje će vam omogućiti da postižete bolje rezultate. Uz to vas prati i mnogo bolji odnos sa nadređenima ili poslovnim partnerima. Pred vama je nedelja u kojoj ćete pokazati svoju ljubaznost, pažnju i nežnost prema voljenoj osobi. Situacije će vas stalno dovoditi u priliku za to. Oni koji još traže srodnu dušu biće dobro raspoloženi i pozitivno nastrojeni, a to su dobitne kombinacije. Krajem nedelje ćete upoznati preko posla nekoga ko će vam biti veoma interesantan.

LAV

Ovaj period vam je pogodan za kupovinu novih sredstava za rad, kao i za uređivanje vašeg radnog okruženja. Takođe, ukoliko niste zaposleni, vreme je pogodno za nalaženje zaposlenja, kao i za promenu radnog mesta. Na početku ćete imati manjih blokada da sebe vidite u nekim novonastalim okolnostima, ali sve brzo dolazi na svoje mesto i vi ćete biti zadovoljni. Dočekaćete konačno jedan lep i optimističan period kada je ljubav u pitanju. U njemu su otvorena vrata za zbližavanja, za ljubavne avanture i za ispunjavanje nekih vaših želja. Jedino Lavovi koji su u dugim vezama u ovom periodu mogu biti malo sebičniji, i eto povoda za nesuglasice sa partnerom.

DJEVICA

Saradnja sa drugima biće podložna oscilacijama tokom ovog perioda. Ponekad će vam biti ponuđen ugovor koji nije jasno definisan, a ponekad sami nećete biti previše zainteresirani za neki projekt. Sve ćete shvatati pomalo relativno, ali dugoročno gledajući biće dobrih i interesantnih situacija koje ćete dobro iskoristiti. Vaši emotivni problemi u ovom periodu će se odnositi na nedefinisane odnose koji će vas opterećivati, kao i vašu neodlučnost šta poduzeti povodom toga. Prvo bi trebalo da znate šta želite, a onda skupite dovoljno hrabrosti da shodno tome i reagujete.

VAGA

Bićete proračunati i vešti u rukovanju sa novcem. Optimistički ćete posmatrati vaše poslovne planove i obaveze, i to sa razlogom. Pratiće vas srećne okolnosti na finansijskom planu, tako da će vam se pružiti prilika za ostvarivanje značajnih dobitaka. Na vama je da budete u kontaktu sa ljudima i gore navedene situacije će se same nameštati. Iskrena komunikacija, ljubaznost, šarm i zavidna elokvencija – sve su to vaši kvaliteti kojima ćete ovih dana poboljšavati svoje privatne odnose, naročito sa suprotnim polom. Na ekscentrične stavove sa druge strane vi ćete odgovarati dozom humora. Inače, u ovom periodu privlačite osobe suprotnog temperamenta od vašeg.

ŠKORPIJA

Imaćete jasne ciljeve, osećaćete pojačanu potrebu za napretkom i bićete motivisani da ulažete više napora u sve ono što radite. Tragaćete za konstruktivnijim i efikasnijim načinima za postizanje planiranih ciljeva i pronalazićete ih. Prihvatite pomoć Ovna ili Jarca. Delovaćete čak i previše sigurno u svojim ljubavnim nastupima, a to bi nekom moglo da ide na živce. Kad se tome doda i dobra prilika kroz izlazak na atraktivna mesta zabave, mnoge osobe ćete zavesti kao od šale. Zauzetim Škorpijama je ovo period kada zbog posla mogu da zapostave voljenu osobu.

STRIJELAC

Bićete kreativniji u svom radu. Vaš osećaj za lepotu doći će do pojačanog izražaja u ovom periodu, što je posebno važno ukoliko se bavite nekim umetničkim zanimanjem. Takođe ćete postići više uspeha ako se bavite poslovima vezanim za međuljudske odnose, naročito psihologiju i marketing. Možete očekivati vrlo zanimljiv i ispunjavajući period kada je ljubav u pitanju. Period u kome ničega neće nedostajati – ljubavi, flerta, strasti. Izlazite, družite se, volite, budite otvoreni i veseli, jednostavno uživajte. Sve će vam ići od ruke. Jedino čega bi trebalo da se pazite jeste suviše naglašen hedonizam, naročito kod zauzetih Strelčeva.

JARAC

Dobici će vam dolaziti kroz poslove koji zahtevaju timski rad, kao i poslovi vezani za inostranstvo i poslovanje sa strancima. Ako u ovoj nedelji započnete posao sa jednim prijateljem, to vam se u budućnosti može višestruko isplatiti. U poslu ćete biti nešto fleksibilniji nego inače. Imaćete gotovo pesnička nadahnuća, što nije tipično za vaš znak. Voljenu osobu ćete iznenaditi pažljivo biranim rečima kojima ćete izraziti svoju naklonost. Neki će zajedno poći na kraći romantični put. Slobodni Jarčevi bi mogli da sretnu osobu koju priželjkuju upravo na nekom kraćem putu koji će vam se iznenada ponuditi.

VODOLIJA

Pružiće vam se izvanredne prilike za napredak u karijeri, kao i za sticanje nekih priznanja, posebno onih od strane javnosti. Dobro ćete se pokazati ako se bavite privatnim poslom, kao i Vodolije koje rade u većim korporacijama. Ovo je vreme kada možete da se opustite i uživate u pohvalama ljudi iz okruženja. Kod vas će naredni dani doneti neujednačenost ljubavnih dešavanja. Jednog dana ćete biti odlično, sve će teći glatko, a već drugog će biti nešto sasvim drugo, na rubu svađe. Potrebno je da se prilagodite. Kada naiđu provokacije, savet je da ne reagujete. Slobodni će upoznati nekog mlađeg ko će ih fascinirati.

RIBE

Ovaj period vam je pogodan za neku vrstu usavršavanja u poslu, a mnoge Ribe mogu i neki svoj hobi vrlo dobro da materijalizuju. Ukoliko ste planirali poslovno putovanje, očekuje vas uspeh. Takođe vas očekuje uspeh i u poslovima uvoza i izvoza robe, kao i kroz svaki vid saradnje sa inostranstvom. Ovih dana ćete se teško snalaziti u stvarima koje se tiču ljubavi. Činiće vam se da ništa nije sigurno i da se stvari odvijaju potpuno van vaše kontrole, a da vi ulazite u nekakav lavirint. Pojednostavnite stvari i fokusirajte se na ono što vam je važno u ovom trenutku. (zenskikutak.rs)

Komentari

Komentara