SBB Tuzla predstavio svoju izbornu platformu

FINRA PROMO

Predizborna kampanja SBB Tuzla  počela je kada i one ostalih stranaka ali bez pompeznih  skupova,  okupljanja na ulicama što bi moglo ugroziti zdravlje naših sugrađana. Nismo ni među onima koji se prepucavaju sa političkim neistomišljenicima  sopćenjima i blaćenjima konkurencije. Mi smo na terenu jedan na jedan sa našim građanima za koje radimo.

Reha Centar

A danas , danas smo se okupili na Autobuskoj stanici Tuzla iz nekoliko razloga. Prvo, želimo podsjetiti Tuzlake šta je za ovaj grad i njene stanovnike uradio predsjednik SBB BiH Fahrudin Radončić, kada je u roku od  2 dana riješio problem migranata sa kojim smo se u to vrijeme suočavali. Problema i danas ima ali nema nikoga ko je spreman poduzeti korake kakve je tada napravio predsjednik Radončić.

Drugo, ovo je mjesto sa kojeg, roditelji ispraćaju svoju djecu u bijeli svijet jer im ovdje nije dobro. Pitamo se, gdje je ljepše nego kod svoje kuće? Dajte da se potrudimo svi zajedno, bez obzira što nismo u istoj političkoj partiji, da rješavamo stvarne probleme – a ne blatimo jedni druge.

I na kraju , ne manje važno, želim da kažem nešto o kandidatima naše liste. Na listi imamo 35 kandidatkinja i kandidata. Imamo 17 žena, 18 muškaraca, od toga 14 mladih osoba. Našom listom za Gradsko vijeće dokazali smo da pružamo šansu mladim ljudima da naprave iskorak u životu i da svojim angažmanom i radom naprave neophodne promjene u našem Gradu. Garantujem, da među ovim kandidatima nema razlike kada je u pitanju njihova želja da predstavljaju svoje sugrađane, da se bore za njihova prava – pošteno. Kome god u SBB-u Tuzla da date svoj glas – nećete pogriješiti.

aktuelno.ba

Komentari

Komentara