Saopćenje Gradskog odbora SBB Tuzla povodom privođenja predsjednika Fahrudina Radončića

Rental Travel

Gradski odbor SBB Tuzla obavještava javnost da članovi ove stranke u Tuzli pružaju neupitnu podršku predsjedniku Stranke Fahrudinu Radončiću. Gradski odbor Tuzla izražava nadu da u pravosudnom sistemu Bosne i Hercegovine još uvijek ima osoba koje savjesno i temeljno obavljaju svoj posao, te da nevini mogu dokazati svoju nevinost. Političke montaže slučajeva, spektakularna hapšenja i hajke na poštene ljude koji su krivi samo zato što se suprostave prljavim politikama ipak moraju što prije stati, poručuju iz Gradskog odbora SBB Tuzla. Ova slika koju trenutno naše pravosuđe šalje u svijet daleko je od lijepog prizora i udaljava nas od mogućnosti da se nazovemo društvom koje je dio demokratske Evrope.
Na žalost građana Bosne i Hercegovine još jedanput se pokazalo da pojedinim političkim moćnicima ove zemlje nije stalo do njenog napretka i prosperiteta. To nas dovodi do žalosne istine da je hapšenje predsjednika Fahrudina Radončića bez ikakve sumnje politička montaža koja za cilj ima destabilizaciju bošnjačkog političkog faktora a time i destabilizaciju Bosne i Hercegovine.
Iz Gradskog odbora SBB Tuzla poručuju  da će svi članovi stranke s punim žarom nastaviti da obavljaju svoje zadaće nadajući se daljnjoj stabilizaciji prilika u Federaciji i BiH u cijelini u potpunosti uvjereni u nevinost lidera Saveza za bolju budućnost.

Reha Centar

Gradski odbor SBB Tuzla

 

Komentari

Komentara