Riječi trogodišnjeg dječaka prije nego je umro: Sve ću vas reći Bogu!

Menprom

Njegove povrede bile su toliko velike da mu liječnici nisu mogli pomoći. Osjetio je da će umrijeti i zadnje riječi s kojima je napustio ovaj svijet bile su šokantne. On je rekao: “Sve ću vas reći Bogu”. Fotografija krvavog dječaka snimljena je u Siriji. Nevjerojatnom brzinom, ona se širi internetom, ponajviše društvenim mrežama. Osim što fotografija opisuje bol i patnju koja se trenutno prelijeva Sirijiom i njenim stanovništvom, iza nje se skriva vrlo potresna priča. Dječak na fotografiji star je samo tri godine. Njegove povrede bile su toliko velike da mu liječnici nisu mogli pomoći. Osjetio je da će umrijeti i zadnje riječi s kojima je napustio ovaj svijet bile su šokantne. On je rekao: “Sve ću vas reći Bogu”.

Reha Centar

Ove riječi malenog dječaka duboko su potresle cijeli svijet i potaknule ljude diljem planeta da promisle koliko je strašna činjenica da se u ovom trenutku masovno ubijaju ljudi od krvi i mesa i to u svrhu tajnih ciljeva i tajnog rata. Svi mediji prenose da je Sirijski predsjednik Bashar al-Assad nemilosrdni ubojica. I to je djelomično točno, on i ostali čelnici vlada. No, on je angažiran u tom ratu kao i ostali vladari Sirije i svijeta. Oni su krivi za desetke tisuća mrtvih i progona više od milijun Sirijaca koji sada žive u izbjegličkim kampovima. No, to nije tako jednostavno kako se čini. To je neizbježna posljedica tajnog rata koji se vodi od strane SAD-a, Izraela i drugih sunitskih zemalja kao što su Katar i Saudijska Arabija.

Takozvana Al- Qaida na istoj je strani kao i američka vlada i Bashar al-Assad (izvor). I tako su Sirijci u ovom postali žrtve masovnog pokolja i globalnog tajnog rata. U svakom slučaju rečenica ovog dječaka govori sve što trebate znati. U pitanju je istrijebljenje čovjeka i ne bi trebali ostati gluhi na to iako se to ne događa na našem dijelu planeta.(pogled.ba)

Komentari

Komentara