Rang lista kandidata koji su prošli Program podrške poduzetništvu kroz razvoj poslovnih ideja u gradu Tuzli

Grad Tuzla, glavni partner u Lokalnom partnerstvu za zapošljavanje Tuzla (LPZ Tuzla) objavio je Rang listu kandidata koji su prošli Program podrške poduzetništvu kroz razvoj poslovnih ideja u gradu Tuzli –III grupa učesnika, realizovanog u periodu maj/august 2023. godine, u okviru Projekta LPZ Tuzla „Partnerski pristup lokalnom razvoju Tuzla“

Rental Travel

Komisija za ocjenu i bodovanje poslovnih planova koje su izradili i razvili kandidati iz III grupe učesnika Programa podrške poduzetništvu kroz razvoj poslovnih ideja u gradu Tuzli (SIYB Program), prema  kriterijima utvrđenim Pravilnikom o kriterijima za odabir korisnika i načinu pružanja podrške za početak i razvoj poslovanja u gradu Tuzli, sačinila je navedenu Rang listu kandidata te istu Rang listu predložila Projektnom menadžeru.

Reha Centar

Navedena Rang lista kandidata koji su prošli Program podrške poduzetništvu kroz razvoj poslovnih ideja u gradu Tuzli – III grupa učesnika, može se preuzeti na ovom linku:

Rang lista kandidata koji su prošli Program podrške poduzetništvu kroz razvoj poslovnih ideja u gradu Tuzli – III grupa učesnika, realizovan u periodu maj/august 2023. godine, u okviru Projekta LPZ Tuzla „Partnerski pristup lokalnom razvoju Tuzla“

Bitno je naglasiti da je  Lokalno partnerstvo za zapošljavanje Tuzla je jedno od 20 uspostavljenih u zemlji u okviru projekta “Podrška Evropske unije lokalnim partnerstvima za zapošljavanje – Faza II” (LEP II), kojeg Evropska unija financira s 4 miliona eura, a provodi Međunarodna organizacija rada (MOR). Ovaj projekat ima za cilj da doprinese poboljšanju prilika zapošljavanja u lokalnim zajednicama dajući podršku razvoju lokalnih partnerstava za zapošljavanje kao partnerski uspostavljenih mehanizama za tržište rada koji osiguravaju pristup formalnom zapošljavanju na lokalnom nivou.

Za više informacija o projektu LEP II, posjetite www.partnerstvo.ba i kanale društvenih mreža (Instagram, Facebook, Twitter i YouTube).

Služba za ekonomski razvoj, poduzetništvo i poljoprivredu Grada Tuzle

Komentari

Komentara