Rafael Benitez stigao je u Madrid i već traži pojačanja, evo nekih želja

Rental Travel

Nakon gorke pilule koju je popio u nedjelju u posljednjem kolu Serie A, gdje je Napoli poražen na San Paolu od Lazija i propustio se plasirati u Ligu prvaka, Rafael Benitez već je u ponedjeljak stigao u Madrid.

Reha Centar

Nije izgledao nimalo potišteno što je iza sebe ostavio ucviljeni Napulj. Dok je na Barajasu sjedao u limuzinu koja će ga prevesti u Valdebebas, raširio je osmijeh od uha do uha. Kako i ne bi ga kada ni kriv ni dužan sjeda na klupu Real Madrida, najvećeg kluba na svijetu.
U srijedu je zakazano službeno predstavljanje na Santiago Bernabeuu, a Benitez već radi kadrovsku križaljku i traži nova pojačanja, barem tako pišu španjolski mediji.

Marco Reus (Foto: AFP)

Navodno je odbio ponudu Florentina Pereza da kupi Marca Reusa. Benitez želi Raheema Sterlinga, napadača svojeg bivšeg kluba Liverpoola. Spekulira se kako si mladi engleski napadač odbio ponudu Guardiole i Bayerna jer je očekivao poziv Reala. Sterling žele gotovo svi najjači engleski klubovi, želi ga i Bayern, ali on je navodno čelnicima Liverpoola dao do znanja da će napustiti Anfield samo ako stigne ponuda Reala.

Liverpoolovi igrači slave pogodak Sterlinga
Liverpoolovi igrači slave pogodak Sterlinga (Foto: AFP)

Kako sad stvari stoje, Sterling će dočekati ponudu „kraljevskog kluba“. 20-godišnji napadač u odličnom je odnosima s Benitezom. Španjolac ga je doveo na Anfield iz Queens Park Rangersa kada je imao 14 godina. Transfer u financijskom smislu nije bio nezanemariv. Inicijalna svota iznosila je 600.000 funti, s mogućnošću da naraste do pet milijuna s obzirom na broj odigranih utakmica i postignutih golova. No, Liverpoolu će se sve vratiti s debelim kamatama. Spekulira se kako bi Real mogao iskrcati Liverpoolu više od 50 milijuna eura, možda čak 60 milijuna.
aktuelno.ba

Komentari

Komentara