-
Čestitka premijera Halilagića u povodu Hanuke - 9 hours ago
-
Programom Vlade TK i Službe za zapošljavanje zaposlene 34, a 3 osobe stručno osposobljene za samostalan rad - 9 hours ago
-
Čestitka predsjednika Skupštine TK Žarka Vujovića povodom Hanuke - 9 hours ago
-
Pogoršano zdravstveno stanje Eldina Salkanovića iz Živinica, porodica moli za pomoć - 10 hours ago
-
Potpisani sporazumi: BKC TK širom otvorio vrata za 50 partnera - 10 hours ago
-
Čestitka gradonačelnika i predsjedavajuće Gradskog vijeća Tuzle u povodu obilježavanja jevrejskog praznika -Hanuke - 10 hours ago
-
U UKC Tuzla održan okrugli sto na temu Multisektorski pristup rodno zasnovanom nasilju - 10 hours ago
-
Vlada TK nastavlja ulaganje u UKC Tuzla - 15 hours ago
-
Vlada TK: Prihvaćeni izvještaji o provedenim maturskim ispitima - 16 hours ago
-
Umjesto 14 učenici u TK će na eksternoj maturi polagati 3 predmeta - 16 hours ago
Puding kojI košta 25.270 eura
Najskuplji čokoladni puding na svijetu napravljen je u stilu Fabergéova uskrsnog jaja, od četiri najfinijebelgijske čokolade s okusima breskve, naranče i viskija.
Za podlogu ima lagano tijesto, protkano želeom od pjenušca i ukrašeno jestivim zlatom. Ovu dragocjenu poslasticu, koja stoji 25.270 eura, odnosno nešto više od 190 tisuća kuna, kreirao je Marc Gilbert, glavni kuhar u hotelu Lindeth Howe Country House u Engleskoj, u povodu nacionalnog tjedna čokolade.
AKTUELNO.BA