-
Počelo otklanjanje opasnog otpada iz bivšeg HAK-a - 2 hours ago
-
Održana 21. redovna sjednica Skupštine Tuzlanskog kantona - 4 hours ago
-
Obavještenje: Stipendiranje učenika i studenata - 1 day ago
-
Uprava policije MUP TK-a: Rasvijetljeno KD Zloupotreba znaka za pomoć i opasnost - 1 day ago
-
Objavljen Javni poziv za dodjelu sredstava za subvencioniranje troškova sanacije zajedničkih dijelova zgrada - 1 day ago
-
Premijer Halilagić u Gračanici: Tuzlanski kanton mora jedinstveno djelovati - 1 day ago
-
Potpisan Aneks Sporazuma o platama u ustanovama kulture TK - 1 day ago
-
Objavljen Javni oglas o opterećenju zemljišta pravom građenja na lokalitetu Poslovne zone „Kreka Sjever“ u Tuzli putem javnog nadmetanja – licitacije - 1 day ago
-
Svjetlo pobjede i poruke Bedra u srcima džematlija Poturmahalske džamije u Gornjoj Tuzli - 2 days ago
-
Infografike o herojima odbrambeno-oslobodilačkog rata - mar 26, 2024
Puding kojI košta 25.270 eura
Najskuplji čokoladni puding na svijetu napravljen je u stilu Fabergéova uskrsnog jaja, od četiri najfinijebelgijske čokolade s okusima breskve, naranče i viskija.
Za podlogu ima lagano tijesto, protkano želeom od pjenušca i ukrašeno jestivim zlatom. Ovu dragocjenu poslasticu, koja stoji 25.270 eura, odnosno nešto više od 190 tisuća kuna, kreirao je Marc Gilbert, glavni kuhar u hotelu Lindeth Howe Country House u Engleskoj, u povodu nacionalnog tjedna čokolade.
AKTUELNO.BA