Provjerite što vam je zapisano u zvijezdama ove sedmice

Spread the love
Menprom

Što vam donosi sedmica pred vama pročitajte u horoskopu kojeg donosi Zadovoljna.hr.

Reha Centar

Ovan 21.03. – 20.04.
Sigurno je da će biti problema i nesuglasica s dosta tvrdoglavom osobom. Ne komplicirajte situaciju i ne dozvolite da vas bilo tko isprovocira i uvuče u neugodne situacije. Ako idete svojim putem bez utjecaja osoba koje sve vide negativno doći ćete do stabilnosti koja vas vodi ka boljim danima i boljoj poziciji.
Pazite što unosite u sebe jer biste mogli imati želučanih problema.

LJUBAV: Ovoga tjedna bit ćete u formi. Očekuju vas brojni susreti, kontakti, novi ljudi, izlasci i provoda na pretek. Susret sa starom ljubavi neće vas dovoljno zainteresirati jer će vašu pažnju i misli okupirati jedna osoba u vašem društvu koja vam djeluje kao partner iz snova.

Bik 21.4. – 21.5.
Bit ćete preosjetljivi i razdražljivi. Muči vas nemogućnost ostvarenja nekih vaših planova na željeni način. Krajnje je vrijeme da promijenite pristup čitavoj situaciji i olakšate si život. Suprotstavljanje nadređenima situaciju će još više zakomplicirati, stoga odustanite od toga.
Lijepi događaji na emotivnom planu blagotvorno će djelovati na vaše zdravlje i raspoloženje.

LJUBAV: Vaše misli bit će usmjerene ka ljubavi, da li bivšoj ili budućoj. Sami osjećate da je ovo vrijeme većih ostvarenja na emotivnom planu. Pratite svoju intuiciju i nećete pogriješiti. Moguć je susret s osobom koja zna iskazati osjećaje na način koji je vama potreban.

Blizanci 22.5. – 21.6
Ovaj tjedan pružaju vam se sve mogućnosti ostvarivanja, da li dokazivanja na radnom mjestu, prelaska na bolje plaćen posao, posao koji ste već pokušavali dobiti, kao i zaposlenje ukoliko ga tražite. Ipak, u svojim ciljevima budite diskretni, osluškujte pa tek onda djelujte.
Samo vas letargija može dovesti do neuspjeha i propuštanja ovako divnih mogućnosti.

LJUBAV: Mijenjate svoja mjerila s kim biste željeli ući u vezu. Sada vam je potrebno nešto stabilno i ozbiljnije. Neustrašivi i predani Ovan neprimjetno će vam se približiti. To je netko s kim imate prijateljski odnos, a sada imate veću potrebu da provodite vrijeme zajedno.

Rak 22.06. – 22.7.
Sve ste dobro isplanirali do sitnih detalja i sada samo čekate trenutak kada da krenete u realizaciju. Vaše strpljenje se isplatilo jer ste potpuno svjesni svog statusa i trenutne situacije, kao i onoga što vas očekuje u skorijoj budućnosti. Neće biti dugog čekanja, ostvarujete svoj san.
Osjetljivi su vam organi glave pa je moguća glavobolja. Potrebno vam je više odmora i sna.

LJUBAV: Razmislite što je to što vas stalno vraća nazad. Ako vas muči stara ljubav, imate još malo vremena da ispravite sve ono što je dovelo do razdvajanja. Neće vam se dati druga šansa. Pa ukoliko je to vaša sreća, budite odlučniji i sami pokrenite čitavu stvar.

Lav 23.7. – 22.8
Vaš interes za umjetničko, društveno, poslovno i privatno kreativno izražavanje bit će pojačan. Vaš uspjeh u poslu u mnogome će zavisiti od vašeg nastupa, izgleda i dojma koji ćete ostavljati na druge ljude. Godit će vam da radite sami jer će vas okolina dekoncentrirati.
Strah od financijskog kraha odražavat će se na vaše zdravlje. Slaba točka organizma uvijek može proraditi.

LJUBAV: Teško vam je prihvatiti neku novu osobu pored sebe. Prošlost teško možete vratiti, bar za sada. Budite strpljivi, bit će još prilika za pomirenje. Ukoliko ste slobodni, ostali ste usamljeni jer ne prihvaćate pozive za izlazak od strane vaših prijatelja. Krenite se družiti i uskoro ćete biti sretni i zaljubljeni.

Djevica 23.8. – 22.9.
Osjećat ćete potrebu pružiti pomoć drugima, posebno onima kojima je zaista potrebna, pri čemu ćete ispoljavati veliko razumijevanje i ljubaznost. Većina vaših poslovnih aktivnosti odvijat će se u strogoj diskreciji. Smiješi vam se povišica i isplata zaostalih potraživanja.
Pretjerivanje u bilo čemu jedino je što vam može narušiti zdravlje.

LJUBAV: Ukoliko ste slobodni, u prvoj polovici tjedna pružit će vam se mogućnost da doživite pravu romansu iz snova. Ako imate stalnog partnera, doći će do konstruktivnih promjena na obiteljskom planu. Puni razumijevanja pristupat ćete vašim najbližima.

Vaga 23.9. – 22.10.
Bit ćete zadovoljni sobom jer nižete uspjeh za uspjehom. Pored toga odnosi s kolegama su takvi da s radošću dolazite na posao. Događat će vam se samo lijepe stvari i okolnosti koje vas na lakši način guraju naprijed. To vam omogućava da bez opterećenja pristupate svim obavezama.
Više temperature činit će vas razdražljivima, a spas potražite u hladu uz osvježavajući napitak.

LJUBAV: Bit ćete skloni čestim promjenama raspoloženja, a kada ste u takvoj osjetljivoj fazi najbolje je prepustiti partneru da kreira zajedničke planove. Pažnja i razumijevanje koje ćete dobivati u krugu obitelji djelovat će vrlo poticajno. Ukoliko ste slobodni, novo poznanstvo obećava uzbudljive emotivne kontakte i zadovoljstvo.

Škorpion 23.10. – 21.11
Bit ćete iznenađeni kada se nađete u neugodnoj situaciji, a u pomoć će vam priskočiti osoba s kojom ste u vrlo zategnutim odnosima. U nekom smislu ste rivali i neprijateljski raspoloženi jedna prema drugoj. Međutim, ona cijeni vaše sposobnosti i neće dozvoliti da vam se učini nikakva nepravda.
Moguće su smetnje ginekološke prirode.

LJUBAV: Ući ćete u fazu novog emotivnog uzleta, netko vas je zaintrigirao svojom pojavom i djeluje vam provokativno. Ipak, prije ili kasnije morat ćete provjeriti svoje ljubavne impresije i suočiti se s istinom. Dobro razmislite koja osoba se najbolje uklapa u vaš ljubavni profil.

Strijelac 22.11. – 21.12.
Bit ćete preosjetljivi i na sve što vam se događa burno ćete reagirati. Isprovocirani ste nekim ograničenjima koja vam se čine neljudskima i neopravdanima. Isto se dešava i svim vašim kolegama, ali su to mnogo mirnije prihvatili. I vama je savjet da tako prihvatite promjene.
Moguće su vrtoglavice pa nije naodmet da napravite pretrage.

LJUBAV: Dobit ćete značajne uvide u to što vi u stvari očekujete u ljubavi i kakav vam partner najviše odgovara. Ako ste slobodni, znat ćete kako privući pravu osobu. Ako imate partnera, u vašu vezu unijet ćete sve što je potrebno za njeno skladno funkcioniranje.

Jarac 22.12. – 20.1.
Osjećat ćete lagani umor ili nedostatak volje da se suočite s nekim poslovno-financijskim problemima. Stalo vam je da sve bude u idealnom skladu, ali imate dojam da vam nedostaju osnovne informacije o novim događajima na poslu. Na sreću, očekuju vas pozitivne promjene, iznenadni dobitak ili dobri uvjeti za suradnju.
U dobroj ste kondiciji o čemu svjedoči vaš fizički izgled. Proljeće vam očigledno prija.

LJUBAV: Zanosnom vanjštinom plijenit ćete pažnju okoline. Zavodljiv i duhovit muškarac bit će uporan sve dok ne dobije vaš pristanak za zajednički izlazak. Nećete požaliti. U njegovom ćete se društvu osjećati ugodno i umjet ćete stvoriti čarobnu, ljubavnu atmosferu.

Vodenjak 21.1. – 18.2.
Ostvarit ćete proboje na polju javnosti i bit ćete zapaženiji kroz vaše društvene aktivnosti. Vrijeme je pogodno za poslovanje i suradnju sa ženama. Vaši poslovni odnosi bit će korektni, a vaša popularnost bit će u usponu. Nalazite se u fazi ubiranja plodova rada.
Više vremena posvetite psihofizičkom opuštanju.

LJUBAV: Osjećat ćete potrebu za romantičnim trenucima pa bi vam godilo da negdje izađete s partnerom. Slobodni Vodenjaci bit će u prilici započeti skladnu emotivnu vezu na duže staze koja bi mogla završiti brakom. To može biti ozbiljna osoba intelektualnog tipa.

Ribe 19.2. – 20.3.
Nalazite se u sjajnoj psiho-fizičkoj formi što pozitivno utječe i na vašu radnu učinkovitost. Bit ćete vrlo samouvjereni i zahtjevni prema kolegama, ali u isto vrijeme ostavljat ćete pozitivan dojam na okolinu. Najbolje ćete se osjećati u društvu koje ima slične ideje ili poslovne interese.
Iako ste puni energije, ne zaboravite si priuštiti dovoljno sna.

LJUBAV: Stabilni odnosi s partnerom rezultirat će pronalaskom konstruktivnih načina ostvarivanja zajedničkih ciljeva. Umjet ćete udovoljiti potrebama voljene osobe i pokazati joj koliko je cijenite pružajući joj znakove pažnje. Bit ćete motivirani da svom partneru poklonite nešto vrijedno.

(zadovoljna.hr)

Komentari

Komentara