Pronađeno tijelo muškarca bez glave i vrata

Spread the love
Menprom

U mjestu Čatora, opština Pale, lovac je pronašao tijelo bez glave i vrata. Riječ je o sedamdesetdvogodišnjem muškarca sa Pala čiji su inicijali R.S, saopšteno je iz Centra javne bezbjednosti (CJB) Istočno Sarajevo.Srna nezvanično saznaje da je riječ o Ratku Samardžiji.

Reha Centar

Policijskoj stanici Pale je 7. decembra oko 8.30 sati prijavljeno da je jedan lovac pronašao tijelo nepoznatog muškarca.

Po ovlaštenju dežurnog tužioca policijski službenici Sektora kriminalističke policije i Policijske stanice Pale izašli su na lice mjesta i izvršili uviđaj, te konstatovali da se u blizini lokalnog makadamskog puta Majdani-Čatora-Vitez nalazi tijelo muškarca u ležećem položaju, bez glave i vrata, prekriveno sa dva centimetra snijega.

Na tijelu su uočene povrede i oštećenja tkiva i kože između ramena, nastale, najvjerovatnije, usljed ugriza životinja, te povrede glave koja je pronađena u neposrednoj blizini leša. Na snijegu su primijećeni vidljivi tragovi životinja.

Izvršenim spoljnim pregledom tijela, drugi tragovi povreda nisu uočeni.

Po ovlaštenju dežurnog tužioca, juče je u mrtvačnici “Sveti Marko” u Istočnom Sarajevu vještak sudske medicine izvršio obdukciju, te konstatovao da je smrt nastupila usljed smrzavanja.

Komentari

Komentara

Posted In: