Promocija knjige Vidimo se na cilju!, Zlatana Halilbegovića, u četvrtak 10. novembra u BKC TK

Spread the love
Menprom

Dugo očekivani prvijenac vlasnika najpraćenijeg Linkedin profila u BiH, bivšeg profesionalnog sportiste i jednog od najuspješnijih prodavača životnog osiguranja u regionu, Zlatana Halilbegovića, bit će promovisana u Bosanskom kulturnom centru TK u četvrtak 10. novembra 2022. godine.

Reha Centar

Knjiga Vidimo se na cilju, koja je iz štampe izašla u izdanju BMG Bosanske medijske grupe,kreirana je da svima vama, koji je pročitate, olakša put do sretnog i ispunjenog života.

Svi u sebi posjedujemo moć, da ostvarimo svoje snove i živimo život o kojem maštamo. Ova knjiga će vam pomoći da zakoračite ka svojim snovima i dati vam smjernice za ispunjenje svih vaših ciljeva. Čitajući ove stranice, shvatit ćete, da vas trajno sretnim neće učiniti ono što postignete, već ono što postanete i da je svjetlo koje nosite u sebi jače od svakog vanjskog mraka. Pomoći će vam da otključate svoje potencijale i oslobodite svoje unutrašnje Sunce kojim ćete uljepšati ne samo svoj život, već i živote svih oko vas.

Zlatan Halilbegović preko 25 godina ostvaruje ciljeve. Bilo da se radi o školovanju, takmičenju iz matematike, košarkaškim prvenstvima, izboru za najpoželjnijeg neženju, prodaji životnih osiguranja ili poslovnoj mreži LinkedIn – Zlatan je, u svemu navedenom, bio najbolji ili među najboljima u Bosni i Hercegovini i regionu.  Taj mentalitet i pristup ostvarivanju ciljeva je prenio i na svoje timove, prvo u sportskoj, a zatim i u prodajnoj karijeri.

U ovoj knjizi Zlatan otkriva metodologije i principe kojih se drži od svoje 11. godine, kao i sve lekcije koje je naučio iz sportskih, karijernih i životnih poraza, a koji su sastavni dio svakog puta do uspjeha.

Promocija u organizaciji Bosanske medijske grupe i Bosanskog kulturnog centra TK bit će održana u u četvrtak 10.11.2022. godine u Plavoj sali BKC-a sa početkom u 18 sati. O knjizi će pored autora govoriti Enisa Alibalić i Mehmed Pargan, a u muzičkom dijelu programa nastupit će prof. Jasmina Kasumović na violini.

Ulaz je slobodan. Dobro došli.

aktuelno.ba

 

Komentari

Komentara