Promocija knjige “Moj put” autora Mirsada Puzića večeras u Živinicama

Spread the love
Menprom

Promocija knjige “Moj put” autora Mirsada Puzića, bit će upriličena večeras u 18 sati u Bosanskom kulturnom centru Živinice. 

Reha Centar

O knjizi će govoriti: Enisa Alibalić, Kadrija Hodžić, Mehmed Pargan i autor Mirsad Puzić.

Knjiga “Moj put” je zanimljivo i poučno autobiografsko štivo, u kojem autor otkriva način svog poslovnog uspjeha i čitaocima daje odgovore na pitanja šta je sve uticalo na važne životne odluke. Odlazak iz Živinica sredinom osamdesetih godina prošloga stoljeća, život u Hrvatskoj, a potom razvijanje vlastitog biznisa u Njemačkoj, te borba sa teretima koje donosi život u egzilu, okvir je u kojem je Puzić odlučio da ispriča svoju priču.

“Moj put” nije priča radi priče – ona je većim svojim dijelom priručnik za život. Ona čitaoca uči kako da pobijedi teške situacije i da pronađe svoj put. Prva knjiga je na našem području koja govori o načinu kako u vrijeme pandemije Covid, a samim tim i u vrijeme drugih kriza, voditi svoj biznis i izbjeći neželjene posljedice. 

Promocija knjige “Moj put” bit će upriličena u okviru Međunarodne likovne kolonije ‘Puzića kuća Živinice’, koja se od 10. do 13. maja, treći put, održava u naselju Barice kod Živinica.

Komentari

Komentara