Proljeće i njegove čarolije

Spread the love
Menprom

O proljeću smo do sada mogli slušati na bezbroj i pozitivnih, ali i negativnih priča. Negativnih jer se teško adaptirati, alergije, polen neki kažu i psihički problemi itd…

Reha Centar

Po mom mišljenju pozitivnih je daleko više, jer sve oko nas postaje čarobno lijepo, zelenilo, behari, skidamo umorne i teške zimske jakne i jednostavno dišemo punim plućima.

Opet nešto kontam i zima koja je iza nas ima svojih čarolija, jer šetali smo i zimi daleko od grada i to slikali i dijelili sa vama.

Ali ja sam nekako opet pod utiskom jučerašnje popodnevne šetnje koja je na mene možda ostavila neki poseban pečat pa ovako pišem.

Iskreno, bez namjere da ističem kako imam neke posebne fotke, ali ovo što sam zabilježio je potpuno prirodno, bez foto šopa, neke posebne obrade i sl.

Jednostavno, baš ovako je bilo jučer oko 17 sati.

I još, da ne zaboravim, neke od ovih slika imam namjeru prodati Microsoftu za novu pozadinu i temu za desktop, jer su definitivno orginalnije od onih kojima se i danas ponekad divimo, bar oni koji još imaju XP operativni sistem. Na kraju imam pravo i da se našalim….

Lijep pozdrav !

Uživajte….

AKTUELNO.BA

DSC_0112 DSC_0045 - Copy (2) DSC_0047 DSC_0050 - Copy (2) DSC_0093 DSC_0096 - Copy

DSC_0106 DSC_0107 - Copy DSC_0110 - Copy

PRIRODA

PRIRODA

DSC_0112PRIRODA

Komentari

Komentara