Proleter iz Slavinovića bolji od Soline, Sloga Simin Han bez cijelog plijena

Menprom

Ovog vikenda obišli smo nekoliko terena na području grada, gdje su se po mnogima igrale veoma važne utakmice za ulazak  u veći rang takmičenja.

Reha Centar

Na stadionu Proletera u Slavinovićima gledali smo jako zanimljivu utakmicu i lokalni derbi između Proletera i Mladosti iz Soline.

Na kraju, teškom mukom 2:1 za domaćina uz napomenu da su gosti promašili i penal ili bolje reći golman domaćih Muratović ga je bravurozno odbranio.

Proleter tako nastavlja svoju bitku za veći rang jer to isto želi i ekipa vrane iz Banović sela, pa će do samog kraja prvenstva biti jako neizvjesno.

MLADOST SOLINA MLADOST SOLINA

MLADOST SOLINA MLADOST SOLINA

Čini se da je bitku za 1. ligu FBiH izgubila Sloga koja je u Simin Hanu dočekala vodeću ekipu Prokosovića i eventualnom pobjedom izjednačili bi se na vrhu tabele sa gostima.

Na kraju i pored bezbroj prilika gosti kao da su začarali svoju mrežu pa su tako ne poraženi vraćaju u Prokosoviće.Sloga je bila bolja ekipa, imala je bezbroj prilika, posebno u drugom dijelu utakmice kada su se gosti vješto i spretno branili i odbranili i kući nose ono po što su i došli, a to je da ostanu ne poraženi.

Ovaj remi sa direktnim konkurentom im znači mnogo, ali ima još puno da se igra pa je sve moguće.

Zaostatak Sloge za vodećom ekipom Prokosovića je ostala tri boda.

Meč je završen bez golova 0:0.

PROKOSOVIĆI

SLOGA SIMIN HAN

SLOGA SIMIN HAN SLOGA SIMIN HAN SLOGA SIMIN HAN

AKTUELNO.BA

 

 

Komentari

Komentara