Profesori Ekonomsko-trgovinske škole upriličili zanimljive radionice tokom raspusta

Tokom ovog zimskog raspusta u Ekonomsko-trgovinskoj školi u Tuzli održano je mnogo radionica, od toga i više likovno-kreativnih.
Ove kreativne radionice imale su za cilj usavršavanje umjetničkih talenata kod zaposlenika i razvijanje još jedne od metoda borbe protiv stresa, jer je opće poznato da je slikanje odlična anti-stres terapija. Slikarski motivi na radionicama bili su “Bosanski ibrik”,“Poljsko cvijeće, “Svjetla grada Tuzle” u akrilu na platnu, a neke profesorice odlučile su se, između ostalog, i za oslikavanje staklenih predmeta.
Voditeljica likovno-kreativnih radionica bila je profesorica Doc. dr. Mersada Nuruddina Agović koja je istovremeno i član Udruženja likovnih umjetnika Tuzlanskog kantona. Ovakav vid druženja i kreativnog rada predložila je direktorica škole Larisa Ćustendil. Naravno, osim likovno-kreativnih tokom raspusta bilo je i mnogo radionica drugih vrsta koje su vodili ostali profesori.
Sve su radionice uspješno odrađene, odaziv profesora bio je veliki i svi prisutni tokom rada imali su i jedno prijatno i zabavno druženje.
N.A.
aktuelno.ba

Komentari

Rental Travel

Komentara

Reha Centar