Pročitajte dirljivo pismo Masse svom ‘bratu’ Michaelu Schumacheru

Spread the love
Rental Travel

I nakon skoro mjesec dana od stravične nesreće koju je na skijanju doživio legendarni šampion Formule 1Michael Schumacher, pouzdanih i posve jasnih informacija o budućnosti slavnog Nijemca nema. Bolnica u Grenobleu u kojoj se liječi Schumacher drži se zakona šutnje, a jedino oko čega se neurokirurzi širom svijeta koji prate ovaj slučaj slažu jest da su šanse za oporavak svakim danom sve manje. Štoviše, tim uglednih liječnika iz Londona smatra da su ozljede bile preteške da je sasvim izgledno da će Schumacher do kraja života biti na aparatima.

Reha Centar

No, u taj zlokoban scenarij ne vjeruje brazilski bivši vozač i Schumacherov nekadašnji kolega Felipe Massa.

Bivša Ferrarijeva zvijezda Felipe Massa svoju zabrinutost za život svog nekadašnjeg timskog kolege i dragog prijatelja Michaela Schumachera koji je još od 29. decembra prošle godine u induciranoj komi nakon stravične nesreće na skijanju izrazio je dirljivim pismom koje je Ferrari postavio na svoju internetsku stranicu.

“Dragi Michael, dragi moj prijatelju, jednako koliko si mi ti pomogao u mojoj karijeri tako i ja za tebe molim svim srcem svaki dan. Kad sam vozio karting, tvoje ime je krasilo moju kacigu, bio si mi idol. A sada, više nego imam potrebu te vidjeti i zagrliti.

Obojica su vozili za Ferrari 2006. i bili su jako dobri prijatelji, a Massa se među prvima neposredno nakon Schumacherove nesreće oglasio na Twitteru s porukom podrške:

“Bože molim te, on je moj brat. Nadam se da će ozdraviti brzo. Bog ga blagoslovio.”

Brazilski vozač kao malo tko može razumjeti kroz što Schumacher i njegova porodica sada prolaze. Naime, Massa je također preživio tešku nesreću 2009, kad je nakon sudara u kvalifikacijama za Veliku nagradu Mađarske samo pukim slučajem ostao živ. Massa je tada radi teških ozljeda glave bio također stavljen u umjetno izazvanu komu te je preživio nekoliko izuzetno kompliciranih operacija lubanje, a čitavo to vrijeme uz njega u bolnici u Budimpešti bio je njegov “mlađi brat” Michael. Massa je svoju kalvariju preživio i oporavio se. Red je na Schumachera da vrati dug.

(Index.hr, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/md)

Komentari

Komentara