Prijem za novoizabranog načelnika Općine Živinice

Spread the love
Rental Travel

Premijer Tuzlanskog kantona primio je danas u posjetu novoimenovanog načelnika Općine Živinice Samira Kamenjakovića. Osim čestitki na izboru i imenovanju na poziciju načelnika Općine premijer Gutić je otvorio dijalog o dosadašnjim projektima, budućoj saradnji i izazovima.

Reha Centar

„Vlada Tuzlanskog kantona vodi politiku ravnomjernog razvoja svih dijelova Tuzlanskog kantona. Živinice su raskrsnica Tuzlanskog kantona i samim tim zavrjeđuju posebno mjesto i odnos Kantonalne vlade“ rekao je premijer Gutić tokom sastanka akcentirajući kao prioritet dobru međusobnu saradnju u cilju općeg dobra.

„Općina Živinice cijeni podršku koju Vlada pruža realizaciji projekata na području ove općine i ima razumijevanje za položaj, poziciju i objektivna ograničenja na koja se ponekad nailazi“ rekao je načelnik Kamenjaković posebno se zahvaljujući za dosadašnje aktivnosti i podršku Vlade TK, prije svega projektu toplifikacije Živinica.

Na kraju sastanka premijer i načelnik su istakli očekivanje da će dobra dosadašnja saradnja biti nastavljena i u budućnosti.

aktuelno.ba

Komentari

Komentara