Prijem u GO SDA Tuzla za predstavnike medija

Spread the love
Rental Travel

Predsjednik Gradskog odbora SDA Tuzla Sabahudin Imamović danas je sa svojim saradnicima upriličio svečani prijem za predstavnike medija.

Reha Centar

– Organizovanjem ovog prijema Gradski odbor SDA Tuzla želi da se zahvali svim medijima za praćenje našeg rada u 2016.-oj godini. Zato smo i upriličili jedno opušteno, neformalno druženje bez bilo kakvih političkih poruka i teških tema. Novinari rade naporno cijelu godinu, konstantno su pod stresom i ovo je naš mali doprinos da im barem jedan zadatak učinimo lakšim. Vodili smo računa da i ovaj prijem organizujemo u januaru jer su novinari u decembru bili pritisnuti brojnim obavezama.

Mi smo zadovoljni 2016.-om godinom u kojoj smo imali zaista mnogo aktivnosti jer je bila izborna godina i mogu reći da smo zadovoljni i rezultatom koji smo postigli. Dakle, bila je to jedna teška, ali uspješna godina što se tiče Gradskog odbora SDA Tuzla. U 2017.-oj godini Klub vijećnika SDA nastavlja da radi kao aktivna i konstruktivna opozicija, podržavat ćemo sve ono što je dobro za građane Tuzle i isticati sve one negativne pojave za koje smatramo da nanose štetu interesima ovog grada. Političari obavljaju važnu društvenu funkciju, upravljaju resursima ove države, preuzeli su odgovornost da predstavljaju građane i u tom poslu veoma važnu ulogu imaju i mediji kao neko ko budno prati njihov rad i treba da kritikuje sve ono što nije dobro kao i da istakne ono što se uradi kvalitetno   – kazao je predsjednik GO SDA Tuzla Sabahudin Imamović.

Imamović je svim građankama i građanima poželio mnogo zdravlja, lične i porodične sreće i uspjeha u ovoj 2017.-oj godini.

Press služba GO SDA Tuzla

aktuelno.ba

Komentari

Komentara