Prezentacija studija dizajna, vizuelne umjetnosti, komunikacije i mode u inostranstvu!

Menprom

Nemestic Studio i Style.rs predstaviće prestižne fakultete dizajna, vizuelnih umjetnosti, komunikacije i mode u inostranstvu, u ponedeljak 28. 04. 2014, sa početkom u 18h u dizajn inkubatoru Novoj Iskri.

Reha Centar
Ovom prilikom, svi zainteresovani imaće priliku da se upoznaju sa studijskim programima, načinom studiranja i različitim studentskim iskustvim na najuticajnim fakultetima, kao što su: Istituto Marangoni, Istituto Europeo di Design IED, Nuova Accademia di Belle Arti NABA, Domus Academy, MHMK Macromedia University for Media and Communication i Scuola Politecnica di Design, fakulteti koji imaju predstavništva u Italiji, Španiji, Francuskoj, Engleskoj, Njemačkoj i Brazilu.

Na ovim fakultetima dostupne su trogodišnje, master i specijalističike studije, kao i letnji profesionalni kursevi. Među ponuđenim kursevima, posebno se ističu kursevi kao što su – interior design, product design, graphic design, 3d animation, global design, transportation design, fashion design, fashion stylist, fashion photography, fashion&luxuary brand management, brand communication, film and television, media and communication design i mnogi drugi kursevi o kojima se možete informisati na sajtu www.studiranje.net.

Prezentacija je osmišljena kao interaktivno predavanje gde će svi zainteresovani studenti na licu mesta moći da saznaju sve o programima studija, organizaciji predavanja, selekciji studenata za upis, pripremi portfolia i projekata za stipendije.

Zbog ograničenog broja mesta molimo sve zainteresovane da rezervišu svoje mesto tako što će se prijaviti na mail studiranje@nemestic.com ili na broj telefona +381 (0) 21 4 756 756 i ostaviti svoje ime i prezime. Takođe, moguća je i prijava za individulano savetovanje koje će se održati nakon prezentacije.

Nova Iskra
Ponedeljak, 28.04.2014
Početak u 18h
Adresa:
Gavrila Principa 43,
11000 Beograd

Za više informacija pozovite na telefon +381 (0) 21 4 756 756

Nova iskra je jedinstveno mjesto susreta vodećih kreativnih profesionalaca, i kompanija otvorenih ka inovativnim pristupima poslovanju i razvoju proizvoda.

Nova Iskra upravlja dizajnom i primjenjuje inovacije u cilju ostvarenja novih vrijednosti u sferama kreativnog poslovanja, edukacije, društvenog razvoja i jačanja lokalnih zajednica.

Svestrana platforma koristi proces dizajna kao polazište za razvoj ideja, projekata i usluga koje rešavaju probleme, a razvijaju ih jedinstveni, transdisciplinrani timovi sačinjeni od vodećih stručnjaka, profesionalaca i kreativaca.

Nova Iskra koristi progresivne ideje i iskustva iz kreativnog domena kao sredstvo za jačanje, unapređenje i razvoj malih i srednjih preduzeća, javnog sektora i društva u cjelini. Odlučni u svojoj misiji da afirmiše mlade talente, i da im pružimo priliku da budu vodeći akteri promena i lokalnog ekonomskog rasta, zajedno sa kompanijama, preduzetnicima i liderima.

Komentari

Komentara