Premijer Tuzlanskog kantona uputio pismo zahvale

Spread the love
Rental Travel

Povodom jučer postignutog dogovora o nastavku rada veterinarskih inspektora Uprave za veterinarstvo BIH na Međunarodnom aerodromu Tuzla, premijer Tuzlanskog kantona Bego Gutić uputio je danas pismo zahvale predsjedavajućem vijeća ministara BiH Denisu Zvizdiću i ministru vanjske trgovine i ekonomskih odnosa Mirku Šaroviću.
„U ime Vlade Tuzlanskog kantona i u svoje ime izražavam duboku zahvalnost za brz i nesebičan angažman, te pomoć koju ste pružili Međunarodnom aerodromu Tuzla, na prevenciji najavljenih problema u vezi sa radom veterinarskih inspektora Ureda za veterinarstvo Bosne i Hercegovine.
Vaša pravovremena reakcija i uključivanje u rješavanje ove situacije u velikoj je mjeri uticala na ishod i u konačnici otklanjanje najavljene prepreke za buduće poslovanje Aerodroma.

Reha Centar

Također, ona pokazuje i vaše poznavanje potencijala koje ova zračna luka ima kako za razvoj Tuzlanskog kantona, sjeveroistočne i sjeverne Bosne, tako i države Bosne i Hercegovine u cjelini.
Na tom odgovornom odnosu, razumijevanju i želji da nam pomognete u prevazilaženju potencijalnih poteškoća vam se iskreno zahvaljujem”, navodi se u pismu uz poziv predsjedavajućem Zvizdiću i ministru Šaroviću da u narednom periodu posjete Tuzlanski kanton i Međunarodni aerodrom Tuzla, te da se i direktno uvjere u mogućnosti i potencijale koji nudi Aerodrom i Tuzlanski kanton u cjelini.

aktuelno.ba

Komentari

Komentara