Posjetite bazar „Ženska posla“ u Bingo City Centru Tuzla i podržite poduzetnice

Spread the love
Menprom

Reha Centar

U susret predstojećem Međunarodnom danu ženu, Bingo City Centar Tuzla s ponosom organizuje bazar “Ženska posla”, koji se održava od 4. do 8. marta na centralnom trgu Bingo City Centra Tuzla (BCC Tuzla), a s ciljem pružanja podrške mladim poduzetnicama koje svojim talentom, inovativnošću i upornošću grade svoje poslovne puteve.

Kako BCC Tuzla prepoznaje važnost podrške lokalnim biznisima i kreativcima, pokazao se kao idealno mjesto za prezentaciju ovakvih proizvoda, pružajući posjetiteljima priliku da otkriju jedinstvene i ručno izrađene proizvode vrijednih poduzetnica. Za razliku od uobičajenih poklona za Međunarodni dan žena, ovoga puta svako će imati priliku pronaći nešto posebno i originalno za svoje voljene.

Naime, na bazaru „Ženska posla“, Amila Muratović iz „Bellen kozmetike“ predstavit će svoju kolekciju proizvoda za prirodnu njegu ljepote, sa više od pedeset različitih proizvoda sa pažljivo odabranim biljnim ekstraktima, voskovima, biljnim i eteričnim uljima.

Ljubitelje mirisnih i ekološki prihvatljivih proizvoda, zasigurno će oduševiti „Lumis svijeće“ koje su 100% prirodne svijeće od sojinog i pčelinjeg voska. Također, „PopArtz“, iza kojeg stoji Ines Mešić kombinuje živopisne motive, boje i elemente u svojim dizajnima, stvarajući jedinstvene i inspirativne komade grafičkog dizajna. Svoje ručno oslikane svilene marame koje su sastavni dio svih njenih kolekcija predstavit će osnivačica „Danel fashion studia“, Ljubica Mulaosmanović.

Zaljubljenici u unikatan nakit i modne dodatke zasigurno će pronaći nešto za sebe i svoje voljene na štandu Amile Halilović, vlasnice brenda „Wired“, čiji se komadi ističu jedinstvenom i prepoznatljivom estetikom, a pri tome su napravljeni od žice.

Amna Hadžihalilović, vlasnica „Pottery Tuzla“, svojim unikatnim keramičkim proizvodima donosi svježinu i eleganciju u svakodnevni život. Ovaj brand je nastao iz želje za pronalaskom novog hobija, a danas Amnine saksije obojene akrilnim bojama krase mnogobrojne domove.

Posjetitelji BCC Tuzla moći će kupiti i proizvode brenda „To te ja pitam“, a radi se o ručno oslikanim cekerima tekstilnim bojama. Andrea Kovačević, osnivačica brenda naglašava kako su cekeri koje izrađuje simbol njene individualnosti i umjetničkog izraza.

“Ovaj bazar nije samo prilika za kupovinu jedinstvenih proizvoda, već i prilika da podržimo lokalne ženske poduzetnice i promoviramo njihov rad. Dođite da podržimo njihov trud i kreativnost, te zajedno proslavimo žensko poduzetništvo”, izjavili su iz Bingo City Centra.

Obradujte svoje najdraže, posjetite bazar „Ženska posla“ koji se održava u BCC Tuzla od 4. do 8. marta, i podržite domaće brendove.

aktuelno.ba

Komentari

Komentara