Posao u Dohi za 30 osoba, plaća i do 2.000 eura

Spread the love
Menprom

Renomirani svjetski lanac “Sheraton” za svoj hotel u Dohi traži 30 radnika iz BiH za posao kuhara, cvjećara, krojača, barmena, vratara, grupnog koordinatora, velnes recepcionera, instruktora tenisa i lobi ambasadora, kao i mnoge druge profile,

Reha Centar

kazala je za “Dnevni avaz” Jovana Vezmar, program i office menadžer u “Kouzonu”, partnerskoj kompaniji u BiH.

 

Glavne prednosti

-Za sada već imamo oko 28 prijavljenih, ali očekujemo da će taj broj biti puno veći. Ono najvažnije što kandidati trebaju posjedovati su volja, opća kultura i znanje engleskog jezika na komunikacijskom nivou. To su glavne prednosti, posebno za određene tražene profile – naglasila je Vezmar.

Već 25. jula u hotelu “Bosna” u Banjoj Luci predstavnici “Sheratona” obavit će razgovor s kandidatima. Do tada, prijave iz cijele BiH za kandidate od 18 do 35 godina pristižu na e-mail adresu studenti.bih@kouzon.mk.

-Svaki kandidat koji dobije šansu ima privilegiju da radi na svjetskom profesionalnom nivou, a svi koji steknu dvogodišnje radno iskustvo u “Sheratonu” imat će daleko veće šanse da se zaposle u uglednim firmama širom svijeta – naglašava Vezmar.

 

Viza i karta

Prosjek plaća zavisi od pozicije, a iznose od 300 do 2.000 eura. Onima koji budu izabrani bit će osigurani viza, avionska karta, smještaj, obroci u toku radnog vremena, prijevoz od kuće do posla, imat će zdravstveno osiguranje, plaćene tri sedmice godišnjeg odmora, visokokvalitetne treninge i mogućnost napredovanja, što osigurava poslodavac.

 

Šansa i u Abu Dabiju

Iz “Kouzona” ističu da su otvorena i radna mjesta u svjetski poznatom “The Ritz-Carlton Hotelu” smještenom u Abu Dabiju. Više od deset pozicija je otvoreno, a među njima su konobari, hostese, šankeri, vratari, pekari, recepcionari… Intervju će biti upriličen 20. i 21. jula u Skoplju, a zainteresirani prijave mogu slati na montenegro@kouzon.mk.

AKTUELNO.BA

Komentari

Komentara

Posted In: